- Klub
- ČGK
- HI (HCP)
- 23,1
Vypadá to na Slapy a na jamku č. 14. Ale jak je to focený asi v zimě, tak mi tam pár věcí nesedí. :-D Nebo nerozeznám vůbec co je green a barvy kamenů. :-D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To jsem si myslela na první dobrou taky, ale furt si myslím, že to vpravo je 14 a green je vidět, protože zima a pak tam je odpaliště. A green 16 je víc vlevo. Ono jde totiž z červených hrát přes 15 na úroveň greenu 16. Jen ty kameny jsou takový divný, ale asi je to červená a ne žlutá. To z týhle fotky nepoznám.Slapy by mohly zůstat, ale green jamky č.16.
Čau Terko, necháme to rozštípnout @TP_79To jsem si myslela na první dobrou taky, ale furt si myslím, že to vpravo je 14 a green je vidět, protože zima a pak tam je odpaliště. A green 16 je víc vlevo. Ono jde totiž z červených hrát přes 15 na úroveň greenu 16. Jen ty kameny jsou takový divný, ale asi je to červená a ne žlutá. To z týhle fotky nepoznám.
No, popravdě řečeno, hrát ze 14ky na úroveň 16ky tak, abys přelétla 15ku, nemá úplně smysl a nic moc to nepřinese. Ale pokud bys chtěla zůstat na 15ce na úrovni greenu 16ky, pak to smysl dává, až na tu příhru přes stromy a značenou suchou vodu (už jsem to zkusil, není to úplně komfortní rána)To jsem si myslela na první dobrou taky, ale furt si myslím, že to vpravo je 14 a green je vidět, protože zima a pak tam je odpaliště. A green 16 je víc vlevo. Ono jde totiž z červených hrát přes 15 na úroveň greenu 16. Jen ty kameny jsou takový divný, ale asi je to červená a ne žlutá. To z týhle fotky nepoznám.
Nepište prosím červeného, ale ČÍSLO!!!Poznej ČR hřiště a u kterého odpaliště stojí vozík.... (pokud by to nikdo do rána 7:15 neuhodnul, tak rozhodnutí/nápověda zítra zřejmě až po 10:30 - z ledu se těžko napovídá, sorry...).
Zobrazit přílohu 39705
Vítězem je @Tereza Harmatová. Sice zase mimo hru, ale blesková jako obvykle. Mladé Buky, odpaliště jamky 17Mladé Buky 17
Doufám, že se nepletu, ale ne.Darovanský dvůr, Panorama, jamka č. 1