Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2024

Stav
Uzamčeno.
Poznej hřiště a jamku

1706818939373.webp

1. nápověda:
Hřiště se nachází v místech, kde dříve probíhala těžba železné rudy.

Ajajajaj! Teď se dívám, že moje odpověď na hádanku @TP_79 má čas příspěvku 23:59 !
To je ještě včera. Na mobilu i na PC jsem už měl 00:00. Správnou odpověď jsem si určil pár minut před půlnocí, počkal si, abych byl dnes první, a příspěvek přidal. Moje chyba, že jsem neodhadl, že 19. jamka má čas asi trošku zpožděný.
Omlouvám se všem. Druhý bod ve stejný den samozřejmě nemohu získat.

Vstup moderátora hry:
Hráč @Henry dne 1.1. v čase 23:59 odpověděl na hádanku.
Zadavatel hádanky @TP_79 potvrdil jeho odpověď jako správnou.
Podle Pravidla 4. Každý ze soutěžících může v jednom kalendářním dni získat pouze 1 bod. Soutěžící, který v tom dni již 1 bod získal, nesmí do konce toho kalendářního dne dále hádat a odpovídat na hádanky dalších.
Protože @Henry již dne 1.1. jeden bod získal, nemůže získat druhý. Moderátor hry mu vyslovuje napomenutí za hru v nesouladu s pravidly, byť nešlo o úmysl. Také jako ponaučení pro ostatní hráče.
V rámci plynulého průběhu hry hádanka zadaná @Henry dnes v 00:49 platí a hra pokračuje.

Upraveno:
Ajajajaj! Teď se dívám, že moje odpověď na hádanku @TP_79 má čas příspěvku 23:59 !
To je ještě včera. Na mobilu i na PC jsem už měl 00:00. Správnou odpověď jsem si určil pár minut před půlnocí, počkal si, abych byl dnes první, a příspěvek přidal. Moje chyba, že jsem neodhadl, že 19. jamka má čas asi trošku zpožděný.
Tak na východě je půlnoc určitě nejméně o minutu dřív než v Praze. Já bych to uznal.

Ještě že neletime do vesmíru. :) Jako řešit při naší hadankové zábavě, jak se generuje čas někde v útrobách serveru, na kterém běží jamka... Hustý :)

Ale @Henry - klobouček. Potvrzuji tvůj moderátorský nález. :up::p Btw @Tom512 uhodl nebo ne?

Upraveno:
Správná odpověď je Molitorov, jamka č. 2, vyhrává @Tom512 a pokračuje.

Foto je ze začátku července 2021. Šli jsme za koncem turnaje a často čekali. Tolik 🍒 jsme v životě nesnědli. :) Po devítce jsme to vzdali.

Upraveno:
Ty nemáš na stole „atomové” hodiny? Nebo ti @requo musí prozradit, jak je sever synchronizovaný 😂

Poznejte hřiště v ČR a konkrétní odpaliště jamky vpravo:
IMG_2476.webp

Slavkov 12

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom