Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
„Nápověda" pro @PFP film se natáčel téměř celý v KynžvartuKdo viděl film „Kdyby tisíc klarinetů”, tak pochopil
Díky za vysvětlení, stejně by mi to nepomohlo bez viditelného zámku.... Božský Kája toho navíc nazpíval haldy a proč by zrovna nemohla být nápověda pro golfisty "Dám dělovou ránu".
Tak schválně jsem vybral fotku, kde je vidět logo TV „Telvis", okolo jejíž „hudební show v přímém přenosu" se celý příběh točí a je ve filmu zmíněno x-krát. Takže nešlo v nápovědě o Gotta, ale o Telvis. Zrovna tak jsem mohl dát Matušku, Pilarovou, Brejchovou, Suchého ...Díky za vysvětlení, stejně by mi to nepomohlo bez viditelného zámku.... Božský Kája toho navíc nazpíval haldy a proč by zrovna nemohla být nápověda pro golfisty "Dám dělovou ránu".
Ale to je jedno, jelikož jsem si vědom svých schopností rozpoznávání, soustředím se na lehčí případy před půlnocí.
Mě to tedy přijde jako focené z odpaliště 18, která jsou výškově prakticky na úrovni ferveje.Ypsilon, foceno od tee 12, přes fw 9 a je vidět trošku i 10.
Tak já jsem to pochopil okamžitě, ale měl jsem holt počkat na nápovědu.Tak schválně jsem vybral fotku, kde je vidět logo TV „Telvis", okolo jejíž „hudební show v přímém přenosu" se celý příběh točí a je ve filmu zmíněno x-krát. Takže nešlo v nápovědě o Gotta, ale o Telvis. Zrovna tak jsem mohl dát Matušku, Pilarovou, Brejchovou, Suchého ...
Ale ano, kdo film neviděl, tak holt smolíček.