Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2024

Stav
Uzamčeno.
Správná odpověď je Kynžvart, jamka č. 17. Bod získává @Sajason

Zde originál fotky

IMG_4595.webp

Kdo viděl film „Kdyby tisíc klarinetů”, tak pochopil 😉
„Nápověda" pro @PFP film se natáčel téměř celý v Kynžvartu 😉

Poznej hřiště a čísla obou ferveji, ze které je foceno a která je focena
IMG_20210927_121012.webp

„Nápověda" pro @PFP film se natáčel téměř celý v Kynžvartu 😉
Díky za vysvětlení, stejně by mi to nepomohlo bez viditelného zámku.... Božský Kája toho navíc nazpíval haldy a proč by zrovna nemohla být nápověda pro golfisty "Dám dělovou ránu". ;)
Ale to je jedno, jelikož jsem si vědom svých schopností rozpoznávání, soustředím se na lehčí případy před půlnocí.:devil:

Díky za vysvětlení, stejně by mi to nepomohlo bez viditelného zámku.... Božský Kája toho navíc nazpíval haldy a proč by zrovna nemohla být nápověda pro golfisty "Dám dělovou ránu". ;)
Ale to je jedno, jelikož jsem si vědom svých schopností rozpoznávání, soustředím se na lehčí případy před půlnocí.:devil:
Tak schválně jsem vybral fotku, kde je vidět logo TV „Telvis", okolo jejíž „hudební show v přímém přenosu" se celý příběh točí a je ve filmu zmíněno x-krát. Takže nešlo v nápovědě o Gotta, ale o Telvis. Zrovna tak jsem mohl dát Matušku, Pilarovou, Brejchovou, Suchého ...

Ale ano, kdo film neviděl, tak holt smolíček.

Ypsilon, foceno od tee 12, přes fw 9 a je vidět trošku i 10.
Mě to tedy přijde jako focené z odpaliště 18, která jsou výškově prakticky na úrovni ferveje.
Odpaliště 12. mi přijdou položené výše.
Ale máš pravdu, že odpaliště není FW. 😉

Tak schválně jsem vybral fotku, kde je vidět logo TV „Telvis", okolo jejíž „hudební show v přímém přenosu" se celý příběh točí a je ve filmu zmíněno x-krát. Takže nešlo v nápovědě o Gotta, ale o Telvis. Zrovna tak jsem mohl dát Matušku, Pilarovou, Brejchovou, Suchého ...

Ale ano, kdo film neviděl, tak holt smolíček.
Tak já jsem to pochopil okamžitě, ale měl jsem holt počkat na nápovědu.:p
Osobně bych se přimlouval za golfové nápovědy. Kvízové otázky obecného charakteru patří jinam, třeba na TV obrazovku.
NEBO! Perfektní nápověda je, za jak dlouho na hádané hřiště dojdu pěšky!:D

Kdepak dělají tyto děti provní golfové krůčky:)? Poznej hřiště
960x540-deti.webp

Správná odpověď je Mladá Boleslav, bod získává @Henry
......teď už to tam bohužel vypadá trochu jinak, místo toho velkého pitching greenu v pozadí tam stojí nějaký barák:(

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom