Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2024

Stav
Uzamčeno.
Poznej hřiště v ČR a jamku:
1707390139604.webp

z toho úhlu těžko hádat, zkusím Albatross jamka č. 14

nápověda: voda je obehnaná elektrickým ohradníkem, což jsem nikde na jiném hřišti neviděl:rolleyes:

nápověda: voda je obehnaná elektrickým ohradníkem, což jsem nikde na jiném hřišti neviděl:rolleyes:
Ale jo, bývalo to vždy na část sezóny v Rožnově na ostrovní j. 6 .

další nápověda: jsou zde obří odpaliště ve tvaru čtverců (obdélníků) a jedná se o nejznámější golfové hřiště v ČR (u negolfistů)

Golf Čapí hnízdo. :-) 4? :)

Akorát ta druhá nápověda, pokud to tak je, mně zmátla... protože bych spíš řekl, že se jedná o nejznámější volnočasový areál... myslím, že x lidí vůbec netuší, že tam golf hřiště vůbec je. :)

Kurnafix! Pozdě, to mam za to, ze se vykecavam 😀

tak teď nevím jak to vyhodnotit, @hypik evidentně věděl, ale já chtěl název hřiště a ne jméno majitele

@requo byl první kdo to napsal správně

prosím @Henry - můžeš mi to pomoci rozseknout, nerad bych dostal další žlutou kartu;)

tak teď nevím jak to vyhodnotit, @hypik evidentně věděl, ale já chtěl název hřiště a ne jméno majitele

@requo byl první kdo to napsal správně

prosím @Henry - můžeš mi to pomoci rozseknout, nerad bych dostal další žlutou kartu;)
Vstup moderátora hry

Na hádanku @Klok odpověděli prakticky těsně po sobě dva hráči @hypik a @requo , takže nemohli "opisovat".
První použil místo názvu hřiště jeho možnou přezdívku - jméno s hřištěm spojené (i když dotyčný tvrdí, že vůbec ne). Číslo jamky je správně.
Druhý odpověděl přesným názvem hřiště (areálu) rovněž se správným číslem jamky.

Hra si žádá ctít pravidla a také posuzovat selským rozumem zvláštní situace. Již dříve jsme uznali odpověď např. ČM a pod. Troufám si tvrdit, že @hypik dobře věděl, o jaké hřiště jde, a pojmenoval ho s dávkou humoru a sarkasmu. Zadavateli @Klok proto doporučuji ho vyhlásit vítězem hádanky.

Poznámka: Snad se takové odpovědi nestanou běžným pravidlem, ať se místo hraní nedohadujeme a hru zbytečně nezdržujeme.

správná odpověď je Čapí hnízdo, jamka č.4, bod získává po zralé úvaze @hypik,

Poznej hřiště a obě jamky na fotce

IMG_2185.webp

Hostivar 1 a 2 (6j) nebo 10 a 11 (18j)

Správná odpověď je Hostivař, jamky 1 a 2 (při hře 6 jamek). Omlouvám se @kristyna, ale @JanKostalCZE byl rychlejší. Čekal bych, že @requo bude mít web lépe nastavený, aby upřednostňoval v těchto těsných případech vlastní ženu, ale bohužel...

Takže bod získává @JanKostalCZE

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom