Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2024

Stav
Uzamčeno.
Poznej hřiště a číslo jamky:
Snímek obrazovky 2024-02-01 v 13.34.26.webp

• To se mi líbí
Reactions: mfr
Správná odpověď je Hostivař, jamky 1 a 2 (při hře 6 jamek). Omlouvám se @kristyna, ale @JanKostalCZE byl rychlejší. Čekal bych, že @requo bude mít web lépe nastavený, aby upřednostňoval v těchto těsných případech vlastní ženu, ale bohužel...

Takže bod získává @JanKostalCZE
😉requo mě zná a ví, že si hřiště většinou vůbec nepamatuji. Pro mě je výhra, když si u fotky hřiště řeknu, tam jsem byla. 😉

Správná odpověď je Hostivař, jamky 1 a 2 (při hře 6 jamek). Omlouvám se @kristyna, ale @JanKostalCZE byl rychlejší. Čekal bych, že @requo bude mít web lépe nastavený, aby upřednostňoval v těchto těsných případech vlastní ženu, ale bohužel...

Takže bod získává @JanKostalCZE

Díky, už si připadám jak v práci. Ani sem u toho nebyl a stejně za to můžu. :-) 😀

Požádal mě @JanKostalCZE , zadavatel poslední hádanky, abych za něho pokračoval ve hře. (Zas asi někam lítá.) Rád mu vyhovím.

Upraveno:
První nápověda: Z nejbližší dálniční odbočky dojdete pěšky až ke klubovně asi za hodinu a čtvrt.

První nápověda: Z nejbližší dálniční odbočky dojdete pěšky až ke klubovně asi za hodinu a čtvrt.
Tak jestli je to kompletní hádanka a nemusím hádat konkrétní jamku a název devítky, tak řeknu Panorama Kácov:D

Ne, @ulilee , já pokračuji v Honzou zadané hádance, žádal mne také, abych za něho dal nápovědy a hádanku vyhodnotil. Správné řešení (hřiště + jamka) mi sdělil.
(Zvýšeným úsilím jsem už dříve na to přišel, ale bodovat už dnes nemohu.)

2. nápověda: Stále hádáme Hřiště a číslo jamky, která je na druhé devítce 18 jamkového hřiště. Když půjdeme od dálnice pěšky asi hodimu a čtvrt, dojdeme k této budově:
1707402299304.webp
1707402322857.webp

Poznej ČR hřiště, jamku + nesoutěžně měsíc, kdy bylo foceno ;)

plocha.png

1. nápověda: Krátký 4 par na hřišti jižně od významné české metropole

2. Nápověda: znormované hřiště neplacatého charakteru s dvouslovným názvem

3. Nápověda: Jamka z první devítky. Grýn výrazně níž, než odpaliště.

4. Nápověda - správné hřiště zaznělo... Jen jiná jamka.

5. Nápověda - správně hřiště zaznělo už vícekrát. Ofiko popis jamky jest "Na první pohled příjemný 4 par, hlavně díky pohledu z odpaliště. Green leží 22 metrů "pod vámi". Drive však musíte umístit na fairway, kterou zprava lemuje potok a v levé části jsou rybník a bankr před greenem."

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom