Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2024

Stav
Uzamčeno.
Spravna odpoved je green 8 a fairway 6, vyherce @Henry
fotka je porizena pri blizici se bource pomoci sekvence telefonu, vyber z 1500 udelanych fotek 😀

Upraveno moderátorem:
Poznej hřiště v ČR a čísla dvou nejvíce viditelných grýnů vlevo a vpravo snímku.

1707496418403.webp

První nápověda: Hřiště leží východním směrem od centra Prahy a strom, co zrovna kvete, je třešeň (rod Prunis).

Poznej hřiště a případně jamku

151955.jpg

Fotka je ve špatném rozlišení.. tak dám nápovědu.. na hřiště se dojede z Prahy po D11 a hráli jsme tam zadarmo v rámci akce první hra zdarma ;)

V tom pripade je to Kuneticka Hora a pripomina mi to jamku c.1

Správná odpověď je Kunětická hora bod získává @PFP .. A jamku si už nepamatuji ;)

Na kterém hřišti a na které FW dokázal nějakej "ocas" nechat takhle nesmyslně hrábě?:devil:

1707504852716.png

Správná odpověď je Mnich, jamka č.4 a bod získává @Romano

Hukvaldy

Správná odpověď je Hukvaldy, jamka č.6 a bod získává @Mirek_62

Mirku, díky za vysvobození 😉
Nikdy jsem tam nehrál, tak jsem musel chvilku gůglit 🙈

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom