Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To hřiště mám na indooru a i tam je v podstatě nehratelnéChtěl bych Vám všem poděkovat za krásnou hru a za spoustu nádherných fotek,
zvláštní poděkování patří @Henry za skvělé moderování, profesionalitu a nestrannost ,
zároveň gratuluji @Tom512 za uhodnutí nejvíce hádanek, byl jsi více jak zdatným soupeřem,
neskutečně mě ta hra bavila a již se moc těším na další ročník.
A níže ještě přikládám jednu bonusovou fotku. Pokud chcete zažít den plný frustrace, rozčarování a údivu - zavítejte na toto Slovenské hřiště, ze kterého přikládám fotku ... zn. byli jste varováni
Po hře na tomto hřišti už o žádné jiné jamce u nás v ČR nebudete tvrdit, že je "debilní", "blbá" nebo "nesmyslná".
Zobrazit přílohu 41598
Ten hráč na mé fotografii @jumbodedek je nacpanej v křoví které hrozně píchá Tento pán stojí mimo a má oproti Péťovi luxusní pozici A ano já jsem tu hru jednoznačně prohrálSakra, co to tam ten hráč dělá?
Nevěděl by @jumbodedek ?
P.S. Na fotce Andrea Pavan na Czech Open 2018, kdy ani tato pozice mu nezabránila turnaj vyhrát.
Zobrazit přílohu 41603
To je přesně ten rozdíl - my, amatéři, neumíme zhodnotit správně situaci a minimalizovat ztráty. Takže místo „jedné” za nehratelný míč, se radši „zakopeme” a nasbíráme x ran navíc.Ten hráč na mé fotografii @jumbodedek je nacpanej v křoví které hrozně píchá Tento pán stojí mimo a má oproti Péťovi luxusní pozici A ano já jsem tu hru jednoznačně prohrál
Když si neumíš dobře přihrát, tak se nesmíš divit těm výsledkům co hraješ.
já to zhodnotil dobře. jen jsem byl krapet delší, konec greenu, hlavně jsem hrál pro diváky na hřišti a u obrazovek výsledek dabláčTo je přesně ten rozdíl - my, amatéři, neumíme zhodnotit správně situaci a minimalizovat ztráty. Takže místo „jedné” za nehratelný míč, se radši „zakopeme” a nasbíráme x ran navíc.