Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2025 - UKONČENO

Správná odpověď je Vinoř, na fotkách jsou vidět minimálně jamky 1 2 3 7 8 9 12-18 + akademie, výherce @volcano

Upraveno moderátorem:
Poznej hřiště v ČR a číslo jamky.

1740171893780.webp

Upraveno moderátorem:
Správná odpověď je Libouchec. Bod získává @jumbodedek
Letos 6.května tomu bude 13 let, co jsem na tomto drivingu a dokonce i odpališti poprvé trefil sedmičkou míček a ten odletěl kousek přede mne. Okamžitě jsem se zamiloval do golfu, a to se mne drží do dnes 🥰 Dokonce jsem se i na tomto hřišti seznámil s Tomášem @Tom512 , který v Libouchci trénoval a připravoval se na dráhu golfisty, co objede všechny hřiště v ČR a dalších státech. Jsem šťastný, že jsem si k narozeninám dal ten nejlepší dárek. Hrát golf a poznávat nová hřiště a super lidi ;):up:

Poznej hřiště v ČR a jamku

Přílohy

• nostalgie.webp
    nostalgie.webp
    197,3 KB · Zobrazení: 49
Rychlík @Romano tu není aby to hned uhodnul tak dávám První nápovědu

Hřiště leží severně od Mladé Boleslavi

Správná odpověď je Ostravice, jamka 4, vyhrává @Kotilajnen :up:

A opravdu, snímek je z večerní přípravy na Golfcross druhého dne. Regulérní grýn byl místními pravidly prohlášen za nesprávné jamkoviště (s beztrestnou úlevou) a jamku jsme navrtali doprostřed bankru. Patování pomocí 5W nebo 4hybrid bylo super!

Upraveno:
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom