Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2025 - UKONČENO

Správná odpověď je Oaks 2, výherce @jumbodedek

Správná odpověď je Oaks 2, výherce @jumbodedek
Děkuji panu Tomášovi @Klok za nápovědu ;) Poprvé jsem otevřel stránku OAKSU a jamky a hned druhá jamka identická fotka. Vypadá to hřiště opravdu nádherně. Tak si dávám malé předsevzetí. Ušetřit na fee a pokud možno s někým tam poprvé zavítat :up:

Tak něco jednoduchého a rychlého ;) Dochází fotky, protože chytrý telefon mám teprve od dubna 2024 :D

Poznej hřiště v ČR

Přílohy

• rafík.webp
    rafík.webp
    217,1 KB · Zobrazení: 35
Eagle ne, tak dlouhý rozhodně nejsem, je to 5par, 459m a ostrovní green...na to druhou na green nemám ani náhodou a myslím, že je to i blbost to tak hrát....toto mohl být eagle třetí do greenu...ale birdie je dostatečné 😀
Byl jsem tam jednou se synem na NTM (mladý pušky), a ti nejlepší to hráli druhou na grýn a byli naštvaní, když nebyli do 4m od vlajky. Tak oni tam hráli i na 18. jamce driverem na grýn. 🙈

Byl jsem tam jednou se synem na NTM (mladý pušky), a ti nejlepší to hráli druhou na grýn a byli naštvaní, když nebyli do 4m od vlajky. Tak oni tam hráli i na 18. jamce driverem na grýn. 🙈
Ti ale hrají jiný sport než já :cool: To chápu, je jasné, že výkonostní golfista, profík, amatérská špička nebo nesoudný hráč :) to bude hrát druhou....na 13.tce v MB jsem párkrát také viděl hrát přes ty velké stromy vpravo rovnou na/ke greenu, ale na to má metry pár borců....

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom