Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2025 - UKONČENO

Vedoucí jezdci startovního pole Tom @Klok a Tom @Tom512 se o půlnoci sešli na startu poslední etapy letošního ročníku Poznej hřiště 😉 Rychlejší reakci na startu o 0,001 sekundy měl ten starší z Tomášů pan Tomáš @Klok z Přeštic 🎉 a získal svůj poslední bod v letošním ročníku 😉
Správná odpověď jsou Luby a vyhrává @Klok

Upraveno:
poznej ČR hřiště a jamku podle fotky, květen 2019
20190518_101729.webp

správně je Golf Klub Osyčina - Dobříkov, bodík má @mfr ,
v roce 2019 ještě byly všechny grýny travnaté a nic nenasvědčovalo tomu, že by se mělo něco měnit

Vedoucí jezdci startovního pole Tom @Klok a Tom @Tom512 se o půlnoci sešli na startu poslední etapy letošního ročníku Poznej hřiště 😉 Rychlejší reakci na startu o 0,001 sekundy měl ten starší z Tomášů pan Tomáš @Klok z Přeštic 🎉 a získal svůj poslední bod v letošním ročníku 😉
Správná odpověď jsou Luby a vyhrává @Klok
Velká omluva panu Tomášovi @Klok za špatné určení jeho bydliště. Jsou to Prštice, které leží u Brna :) Omlouvám se

• To se mi líbí
Reactions: mfr
Už to tady bylo. Přeštice jsou u Plzně a jsou známy šlechtenim plemene černostrakatých prasat. 😀 Prštice se zámkem jsou mj. známy malým golfovým hřištěm a privátním grýnem jednoho známého jamkaře. 😂

Už to tady bylo. Přeštice jsou u Plzně a jsou známy šlechtenim plemene černostrakatých prasat. 😀
Bylo to velice nešťastné zkomolení ode mne. Už jsem se omluvil a věřím, že se to už nebude opakovat. Doufám, že se Tomáš @Klok na mne nebude zlobit až do června, kdy se s ním chci osobně seznámit při golfu ;)

Casa Serena 1

• To se mi líbí
Reactions: mfr
Tak přátelé, dnes hrajeme poslední den. Bodovat může příspěvek se správnou odpovědí do dnešních 23:59 hod.
A jestli někdo bude zdržovat procházkou se psem, obědem u tchyně nebo lítáním v oblacích, tak si vykoleduje hromy blesky. 😀 Pokud se nemýlím, tak bod dnes ještě potřebují získat minimálně čtyři hráči. 😂

Tak přátelé, dnes hrajeme poslední den. Bodovat může příspěvek se správnou odpovědí do dnešních 23:59 hod.
A jestli někdo bude zdržovat procházkou se psem, obědem u tchyně nebo lítáním v oblacích, tak si vykoleduje hromy blesky. 😀 Pokud se nemýlím, tak bod dnes ještě potřebují získat minimálně čtyři hráči. 😂
No byl jsem na procházce kolem Vinoře a letělo nad námi letadlo.. tak jsem si na Jana vzpomněl.. 😁

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom