Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2025 - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Správná odpověď je Mladé Buky akademie, bod získává @Tom512

Hrál jsem před třemi lety, je to spíš posekaná louka, kde grýny jsou na úrovni zimních. Nevím, zda akademie ještě funguje...

Hrál jsem před třemi lety, je to spíš posekaná louka, kde grýny jsou na úrovni zimních. Nevím, zda akademie ještě funguje...
Nemůžu poznat něco, kde jsem nikdy nebyl 😂

Byl jsem tam na podzim 2023 a kvalita velmi špatná. Jamky vysekané na úroveň rafu (cca 10 cm), grýny se nelišily od “ferveje”. Všude poházená posekaná tráva a v okolí jamek nehledatelný raf. Obešel jsem pouze jednou…

Poznej hřiště v ČR:
IMG_2501.webp

Sakra.. zase pozdě a ještě musím na další reakci čekat 15 sec...🤪

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom