Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2025

Poznej hřiště a obě jamky

1738692980273.webp

Čumíš půl hodiny na fotku, snídáš a říkáš si. To znám, to jsem už viděl. Ale zaboha si nevzpomeneš kde :rolleyes:. Je to se mnou špatný. Tak hodně štěstí hádajícím. Jindro @Henry díky za šanci na bodík ;)

Čumíš půl hodiny na fotku, snídáš a říkáš si. To znám, to jsem už viděl. Ale zaboha si nevzpomeneš kde :rolleyes:. Je to se mnou špatný. Tak hodně štěstí hádajícím. Jindro díky za šanci na bodík ;)
Co se dá dělat.:) A možná jsem se o to i snažil.;)

Správná odpověď je Kaskáda Brno, vyhrává @Tom512 :up:

Takové potvory jsou tam nejméně dvě (kdysi byly určitě tři) a plavou v rybníku vedle poslední jamky č. 9 Dřevěné devítky.

Ta fotka je asi staršího data. Ta klubovna mne zmátla 🥺 Vypadá to, že si pamatuji jestli měli na baru zelenou 😂 než co je na hřišti 😉

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom