Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
2. nápověda:
Hřiště má 18 jamek ;)

3. nápověda:
Pohled z druhé strany:
IMG_0744.webp

Správná odpověď je Dolní Dobrouč, jamky 3 a 13. Správnou odpověď jako první zaslala @Tereza Harmatová :up:

Jsem si říkal, z jaké strany se to bude posuzovat, tak jsem to raději zkusil i z té druhé než Tereza :D:D

Nevyšlo 😢😢

Poznej hřiště a konkrétní jamku

Jinak by mě zajímalo, jak byste to hráli vy? Vzrostlé kopřivy, a při nápřahu ta rozvodná skříň pro elektriku vadí. Já to hrála, jak míč ležel, ale je v souladu s pravidly nějaký lepší způsob? A využili byste ho?
56F2F739-D2AF-4080-BCE0-782FEA584946.webp

Jasně - trest na budování postoje, evidentně sešlapané kopřivy 🤭

Jinak - pokud vadí, tak hrát obráceně, tj. od jamky.

Poděbrady 16 (dříve 14) ?

Zajímavá pravidlová situace.
Rozvaděč je evidentně v trestné oblasti a úleva od něho být nemůže.
Nezbývá, než hrát míč, jak leží.
Ale pozor - případné vylepšení postoje posekáním nebo sešlapáním kopřiv je trestné - viz prav. 8.1:
8.1a Nepovolené úkony
Vyjma omezených úkonů povolených podle Pravidla 8.1b, c a d, nesmí hráč provést žádný z následujících úkonů, jestliže by tím zlepšil podmínky ovlivňující ránu:
(1) Odsunout, ohnout nebo ulomit nic z následujícího:
• Rostoucí nebo připojený přírodní objekt
......
Trest za Porušení Pravidla 8.1a: Všeobecný trest.

Kdyby nešlo jinak, tak nezbývá, než prohlásit míč za nehratelný podle prav. 19 a vzít si úlevu s 1 trestnou (3 - možnosti - z původního místa, na spojnici, do strany na 2 hole).

Upraveno:
:up::up:.....tak to byl můj mistrovkej kousek:D....Ale je fakt, že jsem tam takhle podobně u tý PRIS-ky jednou skončil.....tak jsem to zkusil

Ale pozor - případné vylepšení postoje posekáním nebo sešlapáním kopřiv je trestné - viz prav. 8.1:
8.1a Nepovolené úkony
Vyjma omezených úkonů povolených podle Pravidla 8.1b, c a d, nesmí hráč provést žádný z následujících úkonů, jestliže by tím zlepšil podmínky ovlivňující ránu:
(1) Odsunout, ohnout nebo ulomit nic z následujícího:
• Rostoucí nebo připojený přírodní objekt
......
Trest za Porušení Pravidla 8.1a: Všeobecný trest.
A jó.....malinko jsem "přehlídnul" ten červenej kolík. Radši už budu jen tipovat:D

Taky jsem si to myslel, ale v pravidlech jsem to nenašel. Můžeš mne navigovat?

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom