Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
A která je horší? Ta fyzická nebo ta psychická? 🤭
No, to je dost zapeklitá otázka. Možná ta fyzická, psychická se dá rovnat hodem holí, což na konci dubna potrénuji, ať aspoň tohle umím :D:D:D
Fyzická totiž bolí déle, psychická vykazuje jisté znaky sinusoidy.

Ok, @TP_79 a @Mirek_62 , nechtěla jsem spamovat, ale už jsou tu dva dotazy. :D Kdybych chtěla být vtipná, tak řeknu, že hraju golf jen proto, abych se koukala, jak ostatní trpí. :D Kdybych ale měla být upřímná, tak by to bylo možná na dlouho, a to si můžeme říct třeba na Darovanském dvoře, kdo pojede. :D
Jako, neříkám, že mě to nezajímá, už jsem slyšel několik teorií, proč někdo hraje golf. Tak na Darové to probereme.

Bude se dnes ještě pokračovat nebo to necháme až na zítřek?
Jen se ptám, ať nemusím furt koukat :D:D:D

Poznejte ČR hřiště:
IMAG1292.webp

Že jsem se ptal :D:D:D:D:D
Aspoň můžeš jít s klidem spát a práci nechat na ráno 🤭

Driving Libouchec

Správná odpověď je driving Libouchec, bod získává @Mirek_62 :up:

Správná odpověď je driving Libouchec, bod získává @Mirek_62 :up:
V životě jsem tam nebyl (ač to mám za rohem), ale ten reliéf kopců mi byl povědomý z cest do Teplic 🤭

Poznej hřiště v ČR a jamku

DCD0404B-CE11-43A7-89C0-D80338536BEC.webp

Správná odpověď Barbora, jamka č.9
Bod @Tom512

Poznejte ČR hřiště a konkrétní jamku:
IMAG1637.webp

Dýšina, č.1

Správná odpověď Dýšina, jamka 1. Bod získává @Mirek_62 :up:

Za poslední dva dny tu bylo 33 fotografií, z nichž je poznali 7x @Tereza Harmatová a @Tom512 , 4x @JanKostalCZE , 3x @Mirek_62 a @Henry , 2x @Dana a @ulilee , 1x @ligi , @zdarovka , @Prosa , @Klok a @TP_79 .

Stav soutěže k 6.3.2023 v 06:30 hod.:

115 b. @Tom512
66 b. @Tereza Harmatová
62 b. @JanKostalCZE
51 b. @Mirek_62
47 b. @Henry
33 b. @hypik
25 b. @Romano
23 b. @ligi
21 b. @ulilee
20 b. @Klok
16 b. @TP_79
14 b. @DJHolmes
10 b. @mkopcak , @PFP
8 b. @Izanagi
7 b. @requo
5 b. @alda , @Prosa
4 b. @Kuba , @macdav , @zdarovka
3 b. @Toamo , @Michal17
2 b. @davidoff , @kuby97 , @Kotilajnen , @premet , @o_plot , @HonzaKulig , @Dana
1 b. @Mišák , @Marek90 , @bpetr , @R.U. Terwilliger , @mfr , @jumbodedek , @Pepíto

Upraveno:
Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom