- Klub
- ČGK
- HI (HCP)
- 23,1
Přemýšlím, že u této fotky možná ani není v mém zájmu ji hádat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak si 2. místo neudržíšPřemýšlím, že u této fotky možná ani není v mém zájmu ji hádat.
i tohle se da vygooglitPřemýšlím, že u této fotky možná ani není v mém zájmu ji hádat.
Na mě je tohle moc těžký. Letadel jsem si na žádném hřišti nevšimla, no.Tak si 2. místo neudržíš
v Motole je mas tesne nad hlavou, pokud se lita na RWY30, to nejde neslysetNa mě je tohle moc těžký. Letadel jsem si na žádném hřišti nevšimla, no.
misto uceni se koukam, proto muzu hadat celou dobu davejte fotky, potrebuju si dovybojovat zpet druhe mistoMimo soutěž - na ČT sport jede LIVE baseball Česko - Japonsko už vedeme po 1. směně 1:0
Tys nehrála např. ve Staré Boleslavi nebo na Terasách?Na mě je tohle moc těžký. Letadel jsem si na žádném hřišti nevšimla, no.
Jsem v šoku. Jen jsem prostě plácnul úplný nesmysl a ono to nějak vyšlo. Samozřejmě, že jsem Motol nikdy nehrál.staci hriste, spravna odpoved je Motol
Nene, tohle je úplně jako na PGA tour, 3 kola vede někdo jinej, má pod par, a teprve 4. kolo vyhraje někdo, kdo měl celou dobu pary, trochu pod par, a teď nasází -10 v posledním kole.misto uceni se koukam, proto muzu hadat celou dobu davejte fotky, potrebuju si dovybojovat zpet druhe misto
nebo v Ceske Lipe nebo v Havlickove Brode nebo na Konopisti nebo na Oslovkach nebo na Vinori nebo dalsichTys nehrála např. ve Staré Boleslavi nebo na Terasách?
ale pr*, opisujes a nevedal bys toJestli přijdu o bodík kvůli tomu, že jsem musela čekat 15 sekund kvůli předchozí akci na fóru. Ehm.
Hřiště nevím s jistotou, je to jen tip, ale nebýt časovýho omezení, tak bych Honzu předběhla.
V Lípě přes tebe přistávají - přes 11 a 3.Nene, nikde jsem si nevšimla. Hrála jsem v Ústí - ale za strašnýho lijáku, ve Staré Boleslavi a České Lípě taky, ale nevšimla jsem si.