Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
staci hriste, spravna odpoved je Motol (jamka 9), pokracuje @DJHolmes

Na mě je tohle moc těžký. Letadel jsem si na žádném hřišti nevšimla, no.
v Motole je mas tesne nad hlavou, pokud se lita na RWY30, to nejde neslyset

Mimo soutěž - na ČT sport jede LIVE baseball Česko - Japonsko už vedeme po 1. směně 1:0 🤩

je to Světový pohár a Japonsko je světová 1.

Mimo soutěž - na ČT sport jede LIVE baseball Česko - Japonsko už vedeme po 1. směně 1:0 🤩
misto uceni se koukam, proto muzu hadat celou dobu :D davejte fotky, potrebuju si dovybojovat zpet druhe misto :D

Na mě je tohle moc těžký. Letadel jsem si na žádném hřišti nevšimla, no.
Tys nehrála např. ve Staré Boleslavi nebo na Terasách? :eek:

Tys nehrála např. ve Staré Boleslavi nebo na Terasách? :eek:
nebo v Ceske Lipe nebo v Havlickove Brode nebo na Konopisti nebo na Oslovkach nebo na Vinori nebo dalsich :D

Poznej hřiště:
jen hřiště
p4545.webp

Nene, nikde jsem si nevšimla. Hrála jsem v Ústí - ale za strašnýho lijáku, ve Staré Boleslavi a České Lípě taky, ale nevšimla jsem si.

Konopiste 5 vlevo za greenem

Jestli přijdu o bodík kvůli tomu, že jsem musela čekat 15 sekund kvůli předchozí akci na fóru. Ehm. :mad:
Hřiště nevím s jistotou, je to jen tip, ale nebýt časovýho omezení, tak bych Honzu předběhla.

Jestli přijdu o bodík kvůli tomu, že jsem musela čekat 15 sekund kvůli předchozí akci na fóru. Ehm. :mad:
Hřiště nevím s jistotou, je to jen tip, ale nebýt časovýho omezení, tak bych Honzu předběhla.
ale pr*, opisujes a nevedal bys to :D :D :D

Nene, nikde jsem si nevšimla. Hrála jsem v Ústí - ale za strašnýho lijáku, ve Staré Boleslavi a České Lípě taky, ale nevšimla jsem si.
V Lípě přes tebe přistávají - přes 11 a 3.
A když přistává takový větroň - to je nádhera, jen šum vzduchu okolo křídel 🤩

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom