Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Koukám - "bratro-sesterský" souboj na nožeale pr*, opisujes a nevedal bys to
Tohle je lež a není to od tebe hezký. Spíš sprostý.ale pr*, opisujes a nevedal bys to
To je kampááááň. Kňůůůů.Tohle je lež a není to od tebe hezký. Spíš sprostý.
Nevím to, tipuji. Na Konopišti jsem byla, ale fakt neznám každý strom. Může to být, ale nemusí. Ale rovnou mě nařkávat ze lži, opisování?
alespon budes mit vetsi radost az me porazisTohle je lež a není to od tebe hezký. Spíš sprostý.
Nevím to, tipuji. Na Konopišti jsem byla, ale fakt neznám každý strom. Může to být, ale nemusí. Ale rovnou mě nařkávat ze lži, opisování?
Nebude. Jdu na golf a cvičit, tak tu stejně nebudu, takže je s tímto tempem na 90 % pravděpodobné, že 3. místo (ne 2.) je moje. Radši ale 3. místo, než slyšet tohle předtím. Naštvaly mě dnešní řeči, jak mi vidí určitě @JanKostalCZE do hlavy. Já nelžu.Aaaa, tady se nám zvyšuje tep.
Mohl bych poprosit soutěžní výbor o info, jak bude vypadat rozstřel v případě shodných bodů, klidně bych to omezil na první tři místa
Neber si to osobně.Nebude. Jdu na golf a cvičit, tak tu stejně nebudu, takže je s tímto tempem na 90 % pravděpodobné, že 3. místo (ne 2.) je moje. Radši ale 3. místo, než slyšet tohle předtím. Naštvaly mě dnešní řeči, jak mi vidí určitě @JanKostalCZE do hlavy. Já nelžu.
Ok. Já to chápu. Díky, že mi to píšeš. Cením si toho.Neber si to osobně.
To je takový chlapský špičkování před odpalem na 1. týčku.
Něco jako "O co, že to driverem pošleš do toho autu vpravo"
prosím po našem ... jsou tu jedinci kteří umí sotva ČeskyMe too
Milá Terezko, ti chlapci mají jenom strach, že jim mladá holka natrhne řiť Určitě to bylo myšleno ze srandy Honzíka osobně neznám, ale určitě je to super kluk Těším se, až tě poznám naživo na DarovéOk. Já to chápu. Díky, že mi to píšeš. Cením si toho.
Nemám ráda, když mě někdo napadá ze základních projevů charakteru. Vlastně jsem se s tímto konkrétně setkala poprvé. Kdo mě zná, tak by si to ani nedovolil zkusit, protože by to byla prostě pitomost, která ke mně nesedí.
Tak ještě jednou díky a já si budu tady uražená ještě takovou minutku, dvě a pak to bude dobrý. Díky @Mirek_62.