Zapomněl jsi Terezce napsat, aby si na to poznávání s tebou vzala "plechový játra"... Těším se, až tě poznám naživo na Darové
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zapomněl jsi Terezce napsat, aby si na to poznávání s tebou vzala "plechový játra"... Těším se, až tě poznám naživo na Darové
Jo, bylo určitě ze srandy. Já si to vzala ale osobně. Určitě jste všichni super kluci.Milá Terezko, ti chlapci mají jenom strach, že jim mladá holka natrhne řiť Určitě to bylo myšleno ze srandy Honzíka osobně neznám, ale určitě je to super kluk Těším se, až tě poznám naživo na Darové
No ty jsi ale ošklivý děda Má ode mne vyhranou lahvinku vína, kterou spolu na seznámení vypijeme Jo a jestli si nepamatujěš, mám nový tréninkový plán na letošní sezónu. Méně chlastat a více trénovatZapomněl jsi Terezce napsat, aby si na to poznávání s tebou vzala "plechový játra"
Jo? Jinak, já jsem ehm tentononc, skoro abstinent. Dám si tak 2x do roka drink (pivo vůbec :-D, víno škoda nalívat ). Všechna vyhraná vína dostali kamarádi a můj trenér. Prý z něj chci udělat alkoholika.No ty jsi ale ošklivý děda Má ode mne vyhranou lahvinku vína, kterou spolu na seznámení vypijeme Jo a jestli si nepamatujěš, mám nový tréninkový plán na letošní sezónu. Méně chlastat a více trénovat
1. nejsem děda - zatím žádná vnoučataNo ty jsi ale ošklivý děda Má ode mne vyhranou lahvinku vína, kterou spolu na seznámení vypijeme Jo a jestli si nepamatujěš, mám nový tréninkový plán na letošní sezónu. Méně chlastat a více trénovat
V tom případě si dáme nějakej nealko long drinkJo? Jinak, já jsem ehm tentononc, skoro abstinent. Dám si tak 2x do roka drink (pivo vůbec :-D, víno škoda nalívat ). Všechna vyhraná vína dostali kamarádi a můj trenér. Prý z něj chci udělat alkoholika.
Doporučoval bych HUHU KoktejlV tom případě si dáme nějakej nealko long drink
To je co?Doporučoval bych HUHU Koktejl
Já to věděl - zkus strejdu gůglaTo je co?
Prosím česky - znám jen MochítoMi si dáme Mojito
No, myslím, že ukončení soutěže bude možná ještě rychlejší než soutěžní výbor čekalKurňa, chvíli tu nejsem a deset stran vlákna, sto příspěvků a jen pár fotek.
Vlákno "Krafárna" je jinde!