Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
... Těším se, až tě poznám naživo na Darové :)
Zapomněl jsi Terezce napsat, aby si na to poznávání s tebou vzala "plechový játra" 🤭😂

Milá Terezko, ti chlapci mají jenom strach, že jim mladá holka natrhne řiť :D:D Určitě to bylo myšleno ze srandy ;) Honzíka osobně neznám, ale určitě je to super kluk :) Těším se, až tě poznám naživo na Darové :)
Jo, bylo určitě ze srandy. Já si to vzala ale osobně. Určitě jste všichni super kluci.💙

Zapomněl jsi Terezce napsat, aby si na to poznávání s tebou vzala "plechový játra" 🤭😂
No ty jsi ale ošklivý děda :D Má ode mne vyhranou lahvinku vína, kterou spolu na seznámení vypijeme ;) Jo a jestli si nepamatujěš, mám nový tréninkový plán na letošní sezónu. Méně chlastat a více trénovat :up::up:

No ty jsi ale ošklivý děda :D Má ode mne vyhranou lahvinku vína, kterou spolu na seznámení vypijeme ;) Jo a jestli si nepamatujěš, mám nový tréninkový plán na letošní sezónu. Méně chlastat a více trénovat :up::up:
Jo? 😃 Jinak, já jsem ehm tentononc, skoro abstinent. Dám si tak 2x do roka drink (pivo vůbec :-D, víno škoda nalívat 😃). Všechna vyhraná vína dostali kamarádi a můj trenér. Prý z něj chci udělat alkoholika. 😃

1. nejsem děda - zatím žádná vnoučata 🤭
2. na ten tvůj trénink jsem zvědav 😂

Jo? 😃 Jinak, já jsem ehm tentononc, skoro abstinent. Dám si tak 2x do roka drink (pivo vůbec :-D, víno škoda nalívat 😃). Všechna vyhraná vína dostali kamarádi a můj trenér. Prý z něj chci udělat alkoholika. 😃
V tom případě si dáme nějakej nealko long drink ;)

Poznejte ČR hřiště a číslo jamky, na které stojí fotograf:
IMG_2087.webp

Správná odpověď je Kácov, devítka Meadows, odpaliště 1. jamky. Bod získává @bpetr :up:

Náročné dopoledne, v televizi baseball, na Macbooku golf a na mobilu 19.jamka 🙈

Kurňa, chvíli tu nejsem a deset stran vlákna, sto příspěvků a jen pár fotek. 😂😂😂
Vlákno "Krafárna" je jinde! 😁😁
No, myslím, že ukončení soutěže bude možná ještě rychlejší než soutěžní výbor čekal :D:D:D:D
Rozdíl mezi 2. a 3. místem bude určitě velmi těsný. Ale kdo to bude? 🤔🤔🤔 Na koho bych si asi měl vsadit :eek::eek::eek:

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom