Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Člověk dá rybky a za 4 minuty je @PFP uhodne? 😃😃👏👏 A to jsem si myslela, že aspoň někdo tipne Mladou Boleslav. Ale jsou to rybky z Kunětický Hory a bod získává @PFP. 👏👏👏
Když já na ně koukal před měsícem, jak tam byly holky 🐟 podchlazený.

Tak při nedělním večeru něco jednoduchého, abyste se neunavili ještě před naskočením do pracovního procesu. Hřiště a číslo jamky.
20150704_173157.webp

Rychle a správně = Mladé Buky, jamka č.8. Vítězí @Tom512 . Máš honóra ...

Tipy se zatím sešly velmi pěkné :) žádný, ale není správný :D

1. nápověda:
Foto je z roku 2009 a od té doby došlo na hřišti ke změnám v layoutu a číslování jamek.

2. nápověda:
Změna se týkala posledních jamek první devítky, proběhla v roce 2010. Stejné hřiště se v této soutěži už objevilo.

Další nápovědu přidám zítra ráno.

Člověk dá rybky a za 4 minuty je @PFP uhodne? 😃😃👏👏 A to jsem si myslela, že aspoň někdo tipne Mladou Boleslav. Ale jsou to rybky z Kunětický Hory a bod získává @PFP. 👏👏👏
U nás v Bolce jsou poctivý kapři.......ne tyhle barevný japonský přivandrovalci:D:D

Protože jsem projela snad celý Google a stále nic nevím (s tím nejde jít spát 🤣:cry:), navíc v roce 2019 jsem ještě ležela v knihách a o čerstvém vzduchu na golfu netušila ani z televize, zaregistrovala jsem se a poprvé vyzkoušela ChatGPT, abych vám řekla, že ani umělé inteligenci, která je schopna složit zkoušky na výkon lékařské praxe v USA, nepomohly předchozí nápovědy. :D:D:D
P. S. Můžeme být v klidu. Pro účely této hry je ChatGPT takříkajíc k ničemu. :D
P. S. S. Čeladná by to možná s přivřením oka podle tohoto článku: https://www.idnes.cz/sport/golf/hri...e-tezsi-a-hezci.A110815_144052_sport-golf_jok mohla být, ale po projití všech videí a fotek mi povrch s chatkami nesedí. :(:(:(

Screenshot 2023-02-13 at 0.33.18.webp

Uznávám odpověď @Mirek_62 , který tímto získává bod :up: hřiště Malevil, původně se jednalo o 8. jamku, nyní je to první jamka akademie.

V roce 2010 byly ze hřiště odebrány původní jamky 8 a 9, ze kterých se stala akademie. Byly otevřeny nové jamky č. 7 (hraná do prudkého kopce) a č. 8 (hraná z kopce přes rybník). Z původní těžké jamky 7 (par 5) se stal krátký par 4, který uzavírá první devítku.

Za sobotu a neděli bylo poznáno celkem 29 předložených fotografií. Úspěšní byli 5x @Mirek_62 , 4x @JanKostalCZE a @Tereza Harmatová , 3x @Tom512 , @ligi a @Izanagi , 2x @ulilee a @TP_79 , 1x @Henry , @PFP a @Klok .

Stav soutěže k 13.2.2023 v 01:15 hod.:

48 b. @Tom512
28 b. @JanKostalCZE
27 b. @Tereza Harmatová
19 b. @Mirek_62
18 b. @Romano
17 b. @hypik
16 b. @ligi
15 b. @Henry
10 b. @mkopcak
8 b. @ulilee
7 b. @DJHolmes , @Izanagi
5 b. @PFP
4 b. @requo , @Kuba , @TP_79
2 b. @davidoff , @zdarovka , @Toamo , @Klok
1 b. @macdav , @Mišák , @Marek90 , @bpetr , @Prosa , @R.U. Terwilliger , @Kotilajnen

Poslední noční bod získal @Mirek_62 , který bude v pondělí zahajovat.

No tvl, na Malevilu je akademie? :D:D:D
Já jsem uvažoval nad Malevilem, ty chatky k tomu sedí, ale nějak jsem si nebyl schopen urovnat, kde by to bylo.
Jinak gratulace.

No tvl, na Malevilu je akademie? :D:D:D
Já jsem uvažoval nad Malevilem, ty chatky k tomu sedí, ale nějak jsem si nebyl schopen urovnat, kde by to bylo.
Jinak gratulace.
Jsou tam jenom dvě jamky a jedna z nich ( ta která se hádala ) nahrazovala loni nějakou dobu podmáčenou devítku. Green té druhé se zase využívá jako chipping green vedle puttingu, takže tam může být někdy husto.

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom