Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Protože jsem projela snad celý Google a stále nic nevím (s tím nejde jít spát 🤣:cry:), navíc v roce 2019 jsem ještě ležela v knihách a o čerstvém vzduchu na golfu netušila ani z televize, zaregistrovala jsem se a poprvé vyzkoušela ChatGPT, abych vám řekla, že ani umělé inteligenci, která je schopna složit zkoušky na výkon lékařské praxe v USA, nepomohly předchozí nápovědy. :D:D:D
P. S. Můžeme být v klidu. Pro účely této hry je ChatGPT takříkajíc k ničemu. :D
P. S. S. Čeladná by to možná s přivřením oka podle tohoto článku: https://www.idnes.cz/sport/golf/hri...e-tezsi-a-hezci.A110815_144052_sport-golf_jok mohla být, ale po projití všech videí a fotek mi povrch s chatkami nesedí. :(:(:(

Zobrazit přílohu 34355
Tak v oblasti golfových hřišť je ta umělá inteligence zatím spíš jen umělá, než inteligence 🤭

Jako, že Hostivař či Kuňka atd. (kromě Čeladné) jsou kopcovitá a v lesích? 🙈

Ale je pravda, že Hostivař leží v chatové osadě (sorry jako zpovykaní pražáci) 🤭😂

No tvl, na Malevilu je akademie? :D:D:D
Já jsem uvažoval nad Malevilem, ty chatky k tomu sedí, ale nějak jsem si nebyl schopen urovnat, kde by to bylo.
Jinak gratulace.
Za akademii jsou vydávány ty dvě jamky, co leží přes cestu vedle 6. vlevo, jdeš okolo nich při přechodu z 9. na 10. ;)

Poznej hřiště v ČR a jamku

4A29BD7F-9870-4BFB-8719-ACE73A6E8360.webp

Za akademii jsou vydávány ty dvě jamky, co leží přes cestu vedle 6. vlevo, jdeš okolo nich při přechodu z 9. na 10. ;)
Jooo, už jsem si vzpomněl, tam něco takového je. Děkuji za info.

Terasy 9

Poznej hřiště v ČR (něco na rychlost při pondělku :) )
IMG_3274.jpeg

Beřovice

Něco málo čísel:
Soutěž běží od 18. ledna. Za těch 26 dnů bylo předloženo a rozpoznáno 252 fotografií. Tedy skoro 10 denně (9,7).
Vyhodnocována je zpravidla ve dvoudenních intervalech (maxima 30 resp. 29 fotografií ve dvou dnech), někdy denně (denní maximum 22 fotografií, minimum 7).
Nejúspěšnější soutěžící zatím získal 48 bodů (k 13.2., 01:15 h.). Alespoň 1x bylo úspěšných 27 soutěžících.
Vypadá to, že do zahájení skutečné sezóny na hřištích ješte pár kousků denně zvládneme.;)
Jindra

Upraveno:
@Mirek_62 zase o par vterin pozdeji :D
spravna odpoved jsou Berovice, vyhercem @Tom512

Nečekal jsem tak rychle správnou odpověď :D Jedná se o Libouchec, nyní jamka č. 8. V roce 2012, kdy byla pořízena fotka, to byla jamka 5, protože hřiště bylo pouze šestijamkové.

Bod získává @Henry :up:

Upraveno moderátorem:
Poznej hřiště v ČR a konkrétní jamku:

Přílohy

• IMG_20220903_084013a.webp
    IMG_20220903_084013a.webp
    138 KB · Zobrazení: 107
Kaskada Kamen 1

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom