Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Správná odpověď je Kaskáda, Kamenná devítka, jamka č. 1. Bod získává @JanKostalCZE .
Ještě přikládám foto s neoříznutou horní polovinou.

Přílohy

• IMG_20220903_084013.webp
    IMG_20220903_084013.webp
    176,8 KB · Zobrazení: 102
Poznej hriste a jamku
IMG_3929.webp

Správná odpověď je Ypsilon, jamka č. 2, výhercem je @ulilee

Kdybych byl doma na PC, dal bych jednu lahůdku. Snad budu mít ještě šanci? Nyní vkládám fotku 2021.
Takže hřiště + jamka?

Přílohy

• IMG_20210912_161803.webp
    IMG_20210912_161803.webp
    331,5 KB · Zobrazení: 136
Já to akorát počítala. :( Znám jen nový, ne tyhle jamky. :(
V Poděbradech jsem byl jenom jednou, ty nové jamky neznám. Tuhle jamku si pamatuji, protože jsem na odpališti vzal nový míček z krabičky a hned skončil hodně hluboko ve stromech vpravo 😂

Tak na to je nejlepší aktuální trojka. Já tam zatím nikdy neskončila vpravo v lese (asi, že mám blíž odpaliště?), ale kolegové prakticky vždy. :D Jako VŽDY.

V Poděbradech jsem byl jenom jednou, ty nové jamky neznám. Tuhle jamku si pamatuji, protože jsem na odpališti vzal nový míček z krabičky a hned skončil hodně hluboko ve stromech vpravo 😂
Do září 2021 první jamka, od té doby zrušená. Ano, vpravo les bejval out, potom voda. Celkem těžká na úvod.

čumim, jak ty stromy vyrostly, Cínovec, green 9, fairway 1

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom