Správná odpověď je Kaskáda, Kamenná devítka, jamka č. 1. Bod získává @JanKostalCZE .
Ještě přikládám foto s neoříznutou horní polovinou.
Ještě přikládám foto s neoříznutou horní polovinou.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já to akorát počítala. Znám jen nový, ne tyhle jamky.Poděbrady, původní jamka č.1 (nyní už asi zrušená)
V Poděbradech jsem byl jenom jednou, ty nové jamky neznám. Tuhle jamku si pamatuji, protože jsem na odpališti vzal nový míček z krabičky a hned skončil hodně hluboko ve stromech vpravoJá to akorát počítala. Znám jen nový, ne tyhle jamky.
Do září 2021 první jamka, od té doby zrušená. Ano, vpravo les bejval out, potom voda. Celkem těžká na úvod.V Poděbradech jsem byl jenom jednou, ty nové jamky neznám. Tuhle jamku si pamatuji, protože jsem na odpališti vzal nový míček z krabičky a hned skončil hodně hluboko ve stromech vpravo
Myslím, kdyby byla podmínka, dávat sem pouze první jamky z odpaliště, bylo by to snazší i pro smrtelníky, jako jsem já.V Poděbradech jsem byl jenom jednou, ty nové jamky neznám. Tuhle jamku si pamatuji, protože jsem na odpališti vzal nový míček z krabičky a hned skončil hodně hluboko ve stromech vpravo
Řekl bych Mariánky 6kaPoznej hřiště v ČR a konkrétní jamku:
Zobrazit přílohu 34363