Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Tři rychlé odpovědi během pár vteřin a správně je ta poslední :)

Jedná se o Albatross, jamku 9. Bod získává @hypik :up:

Tohle se mi vůbec nelíbí. Máš to sice se stylem napsáno, ale pokud přejdeme k obsahu, tak jsi - jak říkáš - nechtěl vstoupit předtím do soutěže a "napomenout", tak teď jmenovitě mě a @hypik napomínáš. Nerozumím větám jako "nikdo z dalších soutěžících nebyl sprostý a nejapný". Já snad ano? Fotkou hřiště? Ne, nejsem sprostá, a nikdo to o mně nikdy neřekl.

Vyvstávají mi z toho otázky - jaká fotka je tedy vhodná? V úvodu hry se o tom nic nepíše. Je povolena konverzace - tedy chat? V pravidlech jsem se nedočetla, že účastníci jamky nesmí a musí dávat jen odpovědi na soutěžní otázku. Pokud to chcete vyžadovat a irituje vás (víc), nebo tebe, nastavte mantinely, ve kterých se pak "můžeme a máme" pohybovat. Jinak bude docházet k tomu, že tohle akorát naštve, či to přímo od hry odradí. Teď mně osobně není jasné, co se tedy vlastně může, když byla tebou projevena nevole. Často se tu střídají fotky na první pohled jasné, ale i další, které jasné nejsou vůbec i pro lidí, kteří na daném hřišti hráli. Přišlo mi to v pořádku. Nejsem tedy první.

Osobně jsem tuhle hru měla doteď jako zábavnou fomu poznávání jamek i účastníků fóra, nikoli tvrdé soutěžení o výhru, která stejně hmatatelná myslím není. Tudíž jsem neviděla důvod, že by se to muselo hrotit. Pokud tedy chcete něco změnit - jak mají podle vás - tebe, vypadat fotky a jak se má chatovat - prosím napište to. Děkuji.

Z toho, co jsem napsala, je předpokládám patrné, že to ve mně vyvolává nejasnosti, co se vlastně může. Tvůj příspěvek mě překvapil, částečně i urazil, a hlavně zamrzel, protože mi tu jinak přijdete fajn a já vás touto hrou mohla poznávat. Tento příspěvek mě tedy velmi mrzí a já ho nechtěla kvůli těmto nejasnostem a i tagnutí a rozebírání tebou, přejít.
Hlavně klídek, vždyť jde jen o zábavu před sezonou.:)

Poznej hřiště i konkrétní jamku
Asi je to těžší, ale není to žádný zákeřný ořez ani zrcadlení :D

IMG_5119.jpg

Černý Most, č. 9

Přidávám jako nápovědu druhou fotku ze stejný jamky (a stejnýho dne, ale to je asi jedno :) )

IMG_5123.webp

Správná odpověď Černý Most, jamka č. 17. Bod získává @ulilee
Všichni předchozí tipující byli geograficky vlastně blízko, Mirek byl dokonce tak blízko, že už to blíž ani nešlo. Což zaslouží uznání, protože to bylo jen z té první fotky. Bohužel ale těsně vedle.

Všichni předchozí tipující byli geograficky vlastně blízko, Mirek byl dokonce tak blízko, že už to blíž ani nešlo. Což zaslouží uznání, protože to bylo jen z té první fotky. Bohužel ale těsně vedle.
Pěkná fotka, je vidět, že seš pohotovej fotograf👍

Přišlo mi to, že Máňa běží do kopce, tak mi s komínem spalovny a lampama vycházela jen 9 🙈

Není to ořez.
Chci hřiště a číslo s názvem jamky.
To je myslím dostatečná nápověda, ale POZOR! Dobře si rozmyslete odpověď ❗

Přílohy

• IMG_20200924_121626.webp
    IMG_20200924_121626.webp
    294,8 KB · Zobrazení: 143
vypadá to trochu jako autodrom Brno původní jamka č.4

Je mi líto, ale to mi nestačí 😕 Ale bylo to bleskově! A myslím, že teď už víš.👍
Zatím pořád nevím. Uvedl jsem hřiště, pořadí jamky a její název. Doufám, že nejde o tu část grýnu v levém dolním rohu fotky…

Vůbec to tam neznám, ale když není správná odpověď od Toma, tak zkusím Semily, jamka č. 2, Dlouhá

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom