Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hlavně klídek, vždyť jde jen o zábavu před sezonou.Tohle se mi vůbec nelíbí. Máš to sice se stylem napsáno, ale pokud přejdeme k obsahu, tak jsi - jak říkáš - nechtěl vstoupit předtím do soutěže a "napomenout", tak teď jmenovitě mě a @hypik napomínáš. Nerozumím větám jako "nikdo z dalších soutěžících nebyl sprostý a nejapný". Já snad ano? Fotkou hřiště? Ne, nejsem sprostá, a nikdo to o mně nikdy neřekl.
Vyvstávají mi z toho otázky - jaká fotka je tedy vhodná? V úvodu hry se o tom nic nepíše. Je povolena konverzace - tedy chat? V pravidlech jsem se nedočetla, že účastníci jamky nesmí a musí dávat jen odpovědi na soutěžní otázku. Pokud to chcete vyžadovat a irituje vás (víc), nebo tebe, nastavte mantinely, ve kterých se pak "můžeme a máme" pohybovat. Jinak bude docházet k tomu, že tohle akorát naštve, či to přímo od hry odradí. Teď mně osobně není jasné, co se tedy vlastně může, když byla tebou projevena nevole. Často se tu střídají fotky na první pohled jasné, ale i další, které jasné nejsou vůbec i pro lidí, kteří na daném hřišti hráli. Přišlo mi to v pořádku. Nejsem tedy první.
Osobně jsem tuhle hru měla doteď jako zábavnou fomu poznávání jamek i účastníků fóra, nikoli tvrdé soutěžení o výhru, která stejně hmatatelná myslím není. Tudíž jsem neviděla důvod, že by se to muselo hrotit. Pokud tedy chcete něco změnit - jak mají podle vás - tebe, vypadat fotky a jak se má chatovat - prosím napište to. Děkuji.
Z toho, co jsem napsala, je předpokládám patrné, že to ve mně vyvolává nejasnosti, co se vlastně může. Tvůj příspěvek mě překvapil, částečně i urazil, a hlavně zamrzel, protože mi tu jinak přijdete fajn a já vás touto hrou mohla poznávat. Tento příspěvek mě tedy velmi mrzí a já ho nechtěla kvůli těmto nejasnostem a i tagnutí a rozebírání tebou, přejít.
Pěkná fotka, je vidět, že seš pohotovej fotograf
Přišlo mi to, že Máňa běží do kopce, tak mi s komínem spalovny a lampama vycházela jen 9
Hm… https://www.gcsemily.cz/gcs/nazvy-jamek/ Tak z toho moudrá nejsem, proč to ještě není dobře.Semily, 8.jamka, Festivalová
Zatím pořád nevím. Uvedl jsem hřiště, pořadí jamky a její název. Doufám, že nejde o tu část grýnu v levém dolním rohu fotky…Je mi líto, ale to mi nestačí Ale bylo to bleskově! A myslím, že teď už víš.