Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Racing Club Karlovy Vary, jamky 2 a 11?

Správná odpověď je Racing Karlovy Vary, jamky 2 a 11. Bod získává @hypik :up:

Hřiště má 9 odpališť, ale 18 grýnů. V prvním kole se hraje na červené vlajky, ve druhém na bílé :)

Grýnů je tedy reálně jenom 16, protože dvě jamky mají dvojitý grýn. Zajímalo by mě, jak to mají pravidlově ošetřené (dohrání jamky do špatné jamky, prohození tyčí v průběhu turnaje atd)?
1676579984434.webp

Upraveno:
chtěl bych poprosit všechny, co zde dávají fotky, aby to byly snímky, které dávají smysl a které mají nějakou vypovídající hodnotu ;)

pokud si chce někdo leštit ego, ať si založí samostatné vlákno, např. ve stoce :p

Tak ať se dostanem zase torchu do tempa, tak něco na rychlost :)
Poznej hřiště i konkrétní jamku

IMG_1965.webp

Správná odpověď je Albatross, jamka č. 15. Bod získává @TP_79

Poznej hřiště v ČR

IMG_8271.webp

Kdyby nebylo, tak o 15 s bych to dala. Na hřišti jsem nebyla, ale tahle fotka z této jamky tu totiž už byla. :-D
Tak to mě štve, že jsem dal podobnou, ale kdo si to má v té záplavě pamatovat.

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom