- Klub
- ČGK
- HI (HCP)
- 23,1
Semily, 8.jamka, #8 Festivalová či zkráceně Festivalka
Přidala jsem hashtag
Přidala jsem hashtag
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A nemáš ty na mysli číslo jamky ve formě např. 1/10, 2/11 nebo 8/17?To je taky málo
Tak jo. Víme, že v Semilech se směry hry na jamkách křižují, ale tak tomu je na více hřištích, zvlášť těch malých. Navrhuji, abys to rozseknul, objasnil jak jsi to myslel, přidělil bod za nejrychlejší a podle tebe co možná nejúplnější odpověď a poslal tak soutěž dál. Díky.To je taky málo
Co takhle dát ještě chvíli šanci někomu dalšímu? Uznávám, že ten, kdo to tam nezná nechápe, ale já jsem taky v nevýhodě, když vidím výřez něčeho, co vidím poprvé v životě. Z mého pohledu je ze zadání a nápovědy vše jasné a nečekal jsem, že to nikdo neuhodne. Ale slibuju, že to nenechám až na ráno nebo až si třeba dám saunuTak jo. Víme, že v Semilech se směry hry na jamkách křižují, ale tak tomu je na více hřištích, zvlášť těch malých. Navrhuji, abys to rozseknul, objasnil jak jsi to myslel, přidělil bod za nejrychlejší a podle tebe co možná nejúplnější odpověď a poslal tak soutěž dál. Díky.