Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Na fotce je část z každé ze 3 uvedených jamek, tak uvidíme, jaká odpověď je správná :)

Z dvojky je tam tedy jenom šipka na pařezu ukazující směr k odpališti :D

Semily, jamka č. 2, #2 Dlouhá

Tak jestli je správná odpověď ta, že na fotce je jamka č.1, č.2 a č.8, tak to tu už psal @Tom512. Takže to by si zasloužil bod on. Ale otázka zněla číslo a název jamkY, ne jamek, takže to asi správná odpověď nebude :)

Nápověda, myslel jsem, že to bude po mé odpovědi na tip od Toma aspoň někomu jasnější.
Takže: čím je charakteristické hřiště v Semilech? Kdo neví, ať se podívá na plán hřiště.

To je taky málo
Tak jo. Víme, že v Semilech se směry hry na jamkách křižují, ale tak tomu je na více hřištích, zvlášť těch malých. Navrhuji, abys to rozseknul, objasnil jak jsi to myslel, přidělil bod za nejrychlejší a podle tebe co možná nejúplnější odpověď a poslal tak soutěž dál. Díky.

Tak jo. Víme, že v Semilech se směry hry na jamkách křižují, ale tak tomu je na více hřištích, zvlášť těch malých. Navrhuji, abys to rozseknul, objasnil jak jsi to myslel, přidělil bod za nejrychlejší a podle tebe co možná nejúplnější odpověď a poslal tak soutěž dál. Díky.
Co takhle dát ještě chvíli šanci někomu dalšímu? Uznávám, že ten, kdo to tam nezná nechápe, ale já jsem taky v nevýhodě, když vidím výřez něčeho, co vidím poprvé v životě. Z mého pohledu je ze zadání a nápovědy vše jasné a nečekal jsem, že to nikdo neuhodne. Ale slibuju, že to nenechám až na ráno nebo až si třeba dám saunu 😀

Semily, grýn jamky č.1 (jedničky) s přechodem na dvojku

Já jsem v Semilech - ač to nemám daleko - ještě nehrál. Jen jsem si tam jednou v klubovně dával nterase pivo, když jsem jel okolo na kole:). Takže ode mne nic!!

Já jsem hrál v Semilech jednou a to jsem hrál golf asi rok, takže si pamatuji jen odpal dolu z bubnu bývalého skokanského můstku, tudíž tentokrát pauzíruji 😉

Ok. Vlevo je vidět green Jedničky, nahoře je odpaliště 8 - Festivalová ( to byl kdysi skokanský můstek a dráha jamky směřuje přesně nad fotícím ), vpravo je odpaliště dvojky -Dlouhá ( není na fotce vidět ), takže toto místo je společné pro tři jamky a v jeden moment se tady může teoreticky potkat 12 golfistů. Dá se říct, že svoji pravdu měli @Tom512 , @hypik a @Henry, takže asi buď každému po bodu nebo nikomu nic, protože to nebylo přesně. Prosím Henry o rozhodnutí. Za sebe slibuju, pokud se ještě dostanu ke slovu, bude to bez ořezu a bez chytáků.

V první řadě napíšu, že mi rozhodně nejde o ten 1 bod. Pokud ale v zadání vidím: napište číslo a název jamky, tak jako odpověď očekávám jednu jamku. Pravděpodobně tu, která na fotce zabírá největší část. Pokud by v zadání bylo množné číslo, konkrétní číslovka počtu jamek nebo všechny jamky, tak musím logicky vypsat více jamek....

Takto jsme na vyhodnocení i přes mnoho tipů čekali 2,5 hodiny a správné odpovědi jsme se v podstatě od žádného uživatele nemohli dočkat...

Poznejte hřiště v ČR a napište čísla obou jamek na fotce:
20140821_105117.webp

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom