Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jasne! Mam narizenej budik na 3. rano, abych to nepromeskalToams řekl:Prihadzujes?
Nemylis se. Jeste bych doplnil, ze machnuti naprazdno je dle meho uplne jine nez do micku.Pročítal jsem toto zlehka toto vlákno o putterech a zaujala mě jedna věc. Nevšim jsem si, že by někdo řešil vyvážení. V článcích na internetu, které jsem četl se to vždy uvádí jako poměrně důležitý parametr, ale ani zde ve fóru to zdánlivě nikoho netrápí a ani v žádných e-shopech se tento údaj neuvádí. Ne že bych si chtěl putter koupit pře e-shop ale zaráží mě to.
Chci si pořídit nový putter a myslím, že tuto hůl lze koupit leda tak, že si jí vezmeš do ruky, zkusíš si s ní párkrát máchnout a když si řekneš : "ÁÁÁch , to je vono" , tak si jí můžeš koupit. Mýlím se ?
Ale ani v bazarovejch inzerátech nikdo neudává vyvážení. Připadám si takovej ztracenej, jako bych byl jedinej, komu na tom záleží.
V tom případě by měl být povinnou výbavou většiny z násPro všechny ty, co si myslí, že jejich puttování stojí za....
Já jsem odvážnej ... ale ne zas tolikProsím odvázné, o kom ze je řec?