- Klub
- GRČM (Black Bridge)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To znacka tvojho patru alebo odpoved na moj dotaz?Yes !
ZnačkaTo znacka tvojho patru alebo odpoved na moj dotaz?
Inak po vcerajsku 8802 ma dalsi titul ...
Patr by měl odpovídat tvému stylu patování. Rozhodně jsem pro začít bladem. Jo a když to de, tak můžeš patovat čímkoli a když to nejde, tak Ti ani svěcená voda nepomůžeJá jsem si teď vyhlédl toto: MLA GOLF TOUR MALLET
Zobrazit přílohu 4027
https://www.mla.golf/collections/all-putters/products/tour-mallet
Jasně, abych zamezil pošťuchování do mě (všechno si píšu, kdo pošťuchuje!), patovat neumím - ne nemyslím, že mi to nějak pomůže. Ale hrozně se mi líbí a budu s tím na greenu určitě dobře vypadat! Pokud teda se pro ně rozhodnu.
Patr by měl odpovídat tvému stylu patování. Rozhodně jsem pro začít bladem. Jo a když to de, tak můžeš patovat čímkoli a když to nejde, tak Ti ani svěcená voda nepomůže
Co víš ... někdo trpí, a někdo si to užíváto spíš mé okolí trpí, když vidí, jak patuju.
Souhlas. Já myslím, že u patru, víc než u jakékoliv jiné hole, jde taky o to, abys ho měl rád, aby ti tak nějak subjektivně imponoval.Patr by měl odpovídat tvému stylu patování. Rozhodně jsem pro začít bladem. Jo a když to de, tak můžeš patovat čímkoli a když to nejde, tak Ti ani svěcená voda nepomůže
Tady nekdo ma delsi absenci (coz me nezajima, to at si vyresi pan tridni... ja mu pisi nepritomen).
Sqěle! Nechápu, jak jsem bez této pomůcky mohl žít !Tak chlapci a děvčata. Dnes mi přišla nová pomůcka a je to,........, Butter putter!!!! Dám vědět jak funguje!
Tak nevím. To co píšeš je nadšení, nebo ironieSqěle! Nechápu, jak jsem bez této pomůcky mohl žít !
Musíte se kurňa furt o toho Michala otírat?Jestli někdo patuje na hovno, tak tenhle patr je jasná volba
Nadšení.... Jsem totiž pomůckový maniakTak nevím. To co píšeš je nadšení, nebo ironie
Jestli někdo patuje na hovno, tak by možná stálo za to změnit cíl (na jamku to bude lepší ) . Ted vážněji, jestli někdo patuje na houby, tak je nejdřív lepší řešit patování, a pak teprve patr.Jestli někdo patuje na hovno, tak tenhle patr je jasná volba
https://www.golfgear.cz/produkty/intech-golf-poop-putter/x_24032
Jsem si všim, že jsi asi zapřisáhlý odpůrce smajlíků, což?Nadšení.... Jsem totiž pomůckový maniak