Válec Ivo
Aktivní člen
Ani ne, jen jsem trochu ...... takovej .... no ...... , asi moc konzervativníJsem si všim, že jsi asi zapřisáhlý odpůrce smajlíků, což?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ani ne, jen jsem trochu ...... takovej .... no ...... , asi moc konzervativníJsem si všim, že jsi asi zapřisáhlý odpůrce smajlíků, což?
Krasavec, jen vozík asi půjde do lakovny barevně sladit, a teprve potom budou míčky sami skákat do jamkyA je u tatínka!
Zobrazit přílohu 4233
Už se těším na hřiště. Přišel akorát vcas. A to nejdůležitější je - je krásně zelenej!
Dneska je to příznačnéA je u tatínka!
Zobrazit přílohu 4233
Už se těším na hřiště. Přišel akorát vcas. A to nejdůležitější je - je krásně zelenej!
Krásně načasované - zelený putter na Zelený čtvrtek! a něco nového (no má být na sebe..), aby tě beránek nepokakal Těším se jak se s ním příští týden předvedešA je u tatínka!
Zobrazit přílohu 4233
Tak, krása a aby se to nemlátilo nové hole,A je u tatínka!
Zobrazit přílohu 4233
Tak, krása a aby se to nemlátilo nové hole,
Tak jsem si poridil prvniho Scottyho.
Detour Newport 2.5. Jde o dual metal konstrukci, blade s ocaskem.
Zajimava je risk, ktera je mirne prohnuta, mela by kopirovat trajektorii naprahu.
Uvidime
Tenhle model je super na tuning insertu, vyndas ten hlinikovej hnus fialovej a das tam krasnej medenej insert zalicovanej i ze zadni strany s horni hranou, vahu ponechas, nebo muzes klidne trochu navysit ... takovej nerezovej TeI model.
Taky jsem po nem koukal, ale uz mam patru az moc
BettiiikHa, nová zbraň právě dorazila! Jamky už nemají sebemenší šanci
Tak to je onModro žlutý, ale hodnně odrbaný, ten půjde na výměnu.