- Jméno
- Dana
- Klub
- Česká Lípa
- HI (HCP)
- 32,7
Ale! Aspoň já jsem to pochopila, že @doktordee to myslel ke konkrétní osobě, ne k PRO obecně.Nooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ale! Aspoň já jsem to pochopila, že @doktordee to myslel ke konkrétní osobě, ne k PRO obecně.Nooo
Náčelníku, prosím o vysvětlení (právě jsem přečetla celé vlákno a nějak se v tom ztrácím). Na začátku píšeš, že v ceně jsou 3 fee. A tady píšeš, že je na pátek domluvená nějaká cena. Já nejspíš nedám 3 osmnáctky za so a ne. To bych to 3. fee nemohla použít v pátek?
A druhá věc, opakovaně tu někdo vyzýval k vysvětlení principu klání i jednotlivých typů her. A pořád nic. Jo, můžu zkusit Google a Wikipedii....Nebo je to všem kromě mě úplně jasný?
V
.
Tak nic, beru jakykoliv hcp
Fakt?V mem tymu se uvolnilo jedno misto, jelikoz @TomasV se zalekl soupere (nechapu proc ) a odhlasil se. Nabizim tedy specialni posledni misto v tymu CECHY pod mym ultrakrutoprisnym vedenim Kdo driv pise, ten driv hraje
Podminky pro tym:
Vesely
S tymovym duchem
Balik kofoly pro tym
Hcp kolem 0
.
.
.
Tak nic, beru jakykoliv hcp
co fakt?? hlasis se??Fakt?
jen jako aboslutně nejposlednější záchrana, když nikoho neseženešco fakt?? hlasis se??
Mám brýle a jednu nohu asi kratší... stačí jako dobrý hcp?
Ale mne, už vlastně máš, tak nic.... někdo další s hcp?
No, už aby, chyběla bys mi tamGpV hlasi, ze platba nachystana na odchod v pondeli
tesim se, vsak visNo, už aby, chyběla bys mi tam
Prosím všechny, co doposud neuhradili zálohu @kristyna, pokud můžete, učiňte tak. V průběhu příští týdne budeme na počet lidí závazně rezervovat již místa, která jsou objednaná.A stejně tak v pondělí či úterý objednávat trika - tzn. na velikosti, které máme sesbírané. Prozatím máme cca půlku záloh.
Něco jsem ti připravil:Už tam budem? [emoji39]
Podle mě jde jen o pokus nás zastrašit, co, @Zuziky ?Hehe,obři z Moravy versus prckové z Čech. Objednal jsem totiž trika:
Morava pánská: 3 XXL, 2 XL, 2 L, 2 M
Čechy pánská: 2 XL, 3 L, 5 M
Na velikosti nezalezi!Hehe,obři z Moravy versus prckové z Čech. Objednal jsem totiž trika:
No je dobře, žes to vyhlásil jako golfový víkend. Na sumo by se mi v téhle sestavě moc nechtělo takhle je to v pohodě a věřím, ze naši "M" kluci budou svěží i na 36 jamku za den. (Škoda, ze také nemám "M"ko)Hehe,obři z Moravy versus prckové z Čech. Objednal jsem totiž trika: