- Klub
- GC Grabštejn
- HI (HCP)
- 22
Určitě pojeď, jen si musíme vzít větší zásoby nebo domluvit zásobování na hřištivím, že už je plno v obou týmech, ale kdyby se náhodou uvolnilo nějaké to místečko v jednom z týmů, rád se zůčastním
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Určitě pojeď, jen si musíme vzít větší zásoby nebo domluvit zásobování na hřištivím, že už je plno v obou týmech, ale kdyby se náhodou uvolnilo nějaké to místečko v jednom z týmů, rád se zůčastním
Ahoj Pavle, misto se uvolnilo v tymu Moravy. Tak se prosim domluv se @Zuziky .Zdar vsem golfovym nadsencum, a ze jich tady je.....
Na zaklade info do @ati ho se ptam, jestli je jeste misto na tehle krasne naplanovane akci.
Jako rodily Moravak uz dlouho zijici u Prahy muzu klidne oslabit muzstvo Cech nebo klidne posilit druzstvo Moravy.-Anebo opacne??? (@JanKostalCZE si me urcite bude pamatovat ze Sokolova ze ctyrhry s ATIm....)
Golfu zdar, Pavel.
Pavel se domluvil byl to velmi vesely vecer aneb...volam, telefon zvedne nejaka mila slecna, predstavim se a ze bych teda chtela mluvit s manzelem nebo partnerem...chvilku ticho a pak "muzu vedet proc? ", tak rikam, ze kvuli golfu, ze bude vedet....a ozvalo se "joo, tak to bude tatinek"
Hlavně abychom se tam vešli ...teď koukám, že tam bude Mistrovství na rány .. to bude hřiště nachystaný a návrty exklusivní
Tak o to strach nemám, věřím našemu organizačnímu výboruHlavně abychom se tam vešli ...
Tak o tom nepochybujiTak o to strach nemám, věřím našemu organizačnímu výboru
Za mě to pořád platí, příjezd třeba kolem 11:00, oběd a pak 18jVím, že je ještě dost času, ale plánujete v pátek přijet brzo a dát si jednu 18tku?
Já tedy ano. Časově je mi to jedno, neb budu mít celý den volno. Bavili jsme se minulou sobotu s @RobertSlajs , že bychom to viděli brzy po obědě... přidá se ještě někdo?
Náčelníku, jak psal včera @macdav, bude tam mistrovství na jamky, dvoudenní, počítá s tím náš program? Nechci malovat čerta na zeď,ale víš jak?- sobota: dopo i odpo 6 flajtů pro týmy
Ten náš náčleník, on se o nás postaráTeď jsem si to pro jistotu telefonicky potvrzoval, máme rezervováno, je to v pořádku, někam je vtěsnají mezi nás, nepočítají s velkou účastí. Jedná se o mistrovství Regionu Východ, nikoli klubové mistrovství, tak zatím tak. Mělo by to být ok.
A já o něm pochyboval, kaju se!Ten náš náčleník, on se o nás postará
Já bych měla mít pátek už taky volný, takže bych se přidala.Vím, že je ještě dost času, ale plánujete v pátek přijet brzo a dát si jednu 18tku?
Já tedy ano. Časově je mi to jedno, neb budu mít celý den volno. Bavili jsme se minulou sobotu s @RobertSlajs , že bychom to viděli brzy po obědě... přidá se ještě někdo?
Oukej, bereme tě do flightuJá bych měla mít pátek už taky volný, takže bych se přidala.
Tak uz mame v nasem flightu jen jedno misto volne, kdo se prida. Nevahejte, mista rychle miziOukej, bereme tě do flightu