- Klub
- ČGK
- HI (HCP)
- 22,1
Aspoň bude víc času na vloženky-Missak 19.jamky, Longest p.....r apod.Pokud jde o mě, nic bych nezkracoval, ale problém s tím nemám.
Upraveno:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Aspoň bude víc času na vloženky-Missak 19.jamky, Longest p.....r apod.Pokud jde o mě, nic bych nezkracoval, ale problém s tím nemám.
No joooo, ty jsi zvyklej vloženky vyhrávat ... tentokrát ale narazíš ... tento víkend jsem na tanečním soustředění vyhrál vloženou soutěž o nejlepší masku, takže jsem v laufuAspoň bude víc času na vloženky-Missak 19.jamky, Longest p.....r apod.
A sakra, já myslel, že tohle podceníšNo joooo, ty jsi zvyklej vloženky vyhrávat ... tentokrát ale narazíš ... tento víkend jsem na tanečním soustředění vyhrál vloženou soutěž o nejlepší masku, takže jsem v laufu
To nebylo zas tak tezky ziskat, co??....No joooo, ty jsi zvyklej vloženky vyhrávat ... tentokrát ale narazíš ... tento víkend jsem na tanečním soustředění vyhrál vloženou soutěž o nejlepší masku, takže jsem v laufu
V patek vecer na pokoji to spolu dopilujemeA sakra, já myslel, že tohle podceníš
Ještě teda máknu na volný disciplíně
Tak jo, ty poradíš mně, já tobě a budem na bedněV patek vecer na pokoji to spolu dopilujeme
Nebylo ... vzhledem k tomu, že to nebylo maškarní Soutěž byla vyhlášena dodatečně, až po tom, co jsem vstoupil do sálu.To nebylo zas tak tezky ziskat, co??....
Tos to špatně pochopil, on chce máknout na tý volný disciplíně. Možná budeš muset tančit , kocoure.Tak jo, ty poradíš mně, já tobě a budem na bedně
Nepůjdeme radši rovnou do Stoky?Tos to špatně pochopil, on chce máknout na tý volný disciplíně. Možná budeš muset tančit , kocoure.
Já bych si dovolila složit ti obrovskou poklonu za organizaci. Na jaře jsem organizovala 3denni cyklovylet,vybírala zálohy a rozdelovala lidi na pokoje.organizovat k tomu turnaje a cvičná kola...fakt máš můj hlubokosklon!Díky všem za reakce.
Dnes jsem s resortem telefonicky domluvil úpravu. Naštěstí ale i ke smůle pro nás má být hezky, takže je i velký zájem o hřiště mezi běžnými feečkaři, zároveň na hřišti probíhá v souběhu s námi i regionální dvoudenní mistrovství, o které se zdá, že bude velký zájem (k počasí). Zároveň snídaně dříve, než v sedm třicet nebude, resort nabízí těm z nás, co by nestihli snídani, snídaňový balíček do hry. A později ani dříve jak start v osm rovněž být nemůže, protože se zapasujeme právě mezi dané mistrovství, z toho důvodu jdeme v osm, v sobotu a z desáté jamky, což je asi jedno. Takže by to mělo celkově být takto:
Tím pádem to i pro nás bude trochu klidnější, ne takový sprint a dopolední sobotní osmnáctku si můžeme užít v podstatě celou. V neděli jdeme z prvního tee po hráčích mistrovství, tzn. pořádně se dá vyspat, singly budou spojené. Protože bohužel nabídka je i pro nás vlastně už stejná (ze srpna, kdy se na ní kývlo), jako jejich podzimní fee, tak to bude tak i pro týmaře s proklamovanou slevou, tzn. pro týmové hráče dle počtu odehraných her (1000 + 1000 + 600 za 9j.) Jak "ušetřené" peníze, ty 4 stovky každý využije, je pak na něm. Platí se vše přímo na recepci.
- sobota - 8:00 - 8:50 6 flajtů fourball, 9:00 - 9:10 hra fanoušků a náhradníků (2 flajty) - 18 jamek, start z tee 10
- sobota - 14:00 - 15:00 oběd
- sobota - 15:00 - 16:00 foursome - 9.jamek, start z tee 1
- neděle - 10:00 - 11:00 singly 6 flajtů po čtyřech, start z tee 1
- neděle - 16:00 - 17:00 obědovečeře s vyhlášením (do 18:00)
Prosím, může se to ještě plus minus pár minut lišit, berme toto orientačně. Kompletni a finální info podám na úvodním večírku v pátek po večeři, i se všemi dalšími údaji, startovky atp. Ve středu ještě @kristyna rozešle všem účastníkům finální organizační pokyny k příjezdu - ladíme s resortem poslední detaily, je to docela dobrodružné.
Věřím, že to je pro všechny akceptovatelné, slibuji, že pro příští ročníky a další akce se poučíme a že se objeví úplně jiné zádrhele!
Jen pirátskou vlajku s lebkou . Btw také skládám poklonu celému štábu.Uvidime, snad to dopadne dobre. Sam to nedelam, Kristyna, David, oba kapitani, takze takove spolecne dilo. Verim, ze to dobre dopadne.
Btw. nemate nekdo cerne prosteradlo, nebo zaves? Tak dva na dva metry?
Dobre vy!Uvidime, snad to dopadne dobre. Sam to nedelam, Kristyna, David, oba kapitani, takze takove spolecne dilo. Verim, ze to dobre dopadne.
Btw. nemate nekdo cerne prosteradlo, nebo zaves? Tak dva na dva metry?
My se teda rozhodně s @macdav na pokoji zamkneme, trochu se bojím, na co to chcešBtw. nemate nekdo cerne prosteradlo, nebo zaves? Tak dva na dva metry?