Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Requo Cup 2017 19.jamky: víkend 13. - 15.10.2017 na Kunětické hoře

Stav
Uzamčeno.
Aspoň bude víc času na vloženky-Missak 19.jamky, Longest p.....r apod.
No joooo, ty jsi zvyklej vloženky vyhrávat :rolleyes:... tentokrát ale narazíšo_O ... tento víkend jsem na tanečním soustředění vyhrál vloženou soutěž o nejlepší masku, takže jsem v laufu ;):cool:

No joooo, ty jsi zvyklej vloženky vyhrávat :rolleyes:... tentokrát ale narazíšo_O ... tento víkend jsem na tanečním soustředění vyhrál vloženou soutěž o nejlepší masku, takže jsem v laufu ;):cool:
A sakra, já myslel, že tohle podceníš:confused:
Ještě teda máknu na volný disciplíně;)

To nebylo zas tak tezky ziskat, co??....;):D

To nebylo zas tak tezky ziskat, co??....;):D
Nebylo ... vzhledem k tomu, že to nebylo maškarní :D:D:D:D Soutěž byla vyhlášena dodatečně, až po tom, co jsem vstoupil do sálu.:cool:

Tak jo, ty poradíš mně, já tobě a budem na bedně ;)
Tos to špatně pochopil, on chce máknout na tý volný disciplíně:p. Možná budeš muset tančit , kocoure.:D

No, začíná to tam směřovat:p. Já jdu raděj spát.
P.s. vzkaz pro Michala : já si nezačal:oops:, to voni o_O

Díky všem za reakce.

Dnes jsem s resortem telefonicky domluvil úpravu. Naštěstí ale i ke smůle pro nás má být hezky, takže je i velký zájem o hřiště mezi běžnými feečkaři, zároveň na hřišti probíhá v souběhu s námi i regionální dvoudenní mistrovství, o které se zdá, že bude velký zájem (k počasí). Zároveň snídaně dříve, než v sedm třicet nebude, resort nabízí těm z nás, co by nestihli snídani, snídaňový balíček do hry. A později ani dříve jak start v osm rovněž být nemůže, protože se zapasujeme právě mezi dané mistrovství, z toho důvodu jdeme v osm, v sobotu a z desáté jamky, což je asi jedno. Takže by to mělo celkově být takto:
  • sobota - 8:00 - 8:50 6 flajtů fourball, 9:00 - 9:10 hra fanoušků a náhradníků (2 flajty) - 18 jamek, start z tee 10
  • sobota - 14:00 - 15:00 oběd
  • sobota - 15:00 - 16:00 foursome - 9.jamek, start z tee 1
  • neděle - 10:00 - 11:00 singly 6 flajtů po čtyřech, start z tee 1
  • neděle - 16:00 - 17:00 obědovečeře s vyhlášením (do 18:00)
Tím pádem to i pro nás bude trochu klidnější, ne takový sprint a dopolední sobotní osmnáctku si můžeme užít v podstatě celou. V neděli jdeme z prvního tee po hráčích mistrovství, tzn. pořádně se dá vyspat, singly budou spojené. Protože bohužel nabídka je i pro nás vlastně už stejná (ze srpna, kdy se na ní kývlo), jako jejich podzimní fee, tak to bude tak i pro týmaře s proklamovanou slevou, tzn. pro týmové hráče dle počtu odehraných her (1000 + 1000 + 600 za 9j.) Jak "ušetřené" peníze, ty 4 stovky každý využije, je pak na něm. Platí se vše přímo na recepci.

Prosím, může se to ještě plus minus pár minut lišit, berme toto orientačně. Kompletni a finální info podám na úvodním večírku v pátek po večeři, i se všemi dalšími údaji, startovky atp. Ve středu ještě @kristyna rozešle všem účastníkům finální organizační pokyny k příjezdu - ladíme s resortem poslední detaily, je to docela dobrodružné.

Věřím, že to je pro všechny akceptovatelné, slibuji, že pro příští ročníky a další akce se poučíme a že se objeví úplně jiné zádrhele!

Upraveno:
Super, snad to vyjde dle planu ;)

Díky všem za reakce.

Dnes jsem s resortem telefonicky domluvil úpravu. Naštěstí ale i ke smůle pro nás má být hezky, takže je i velký zájem o hřiště mezi běžnými feečkaři, zároveň na hřišti probíhá v souběhu s námi i regionální dvoudenní mistrovství, o které se zdá, že bude velký zájem (k počasí). Zároveň snídaně dříve, než v sedm třicet nebude, resort nabízí těm z nás, co by nestihli snídani, snídaňový balíček do hry. A později ani dříve jak start v osm rovněž být nemůže, protože se zapasujeme právě mezi dané mistrovství, z toho důvodu jdeme v osm, v sobotu a z desáté jamky, což je asi jedno. Takže by to mělo celkově být takto:
  • sobota - 8:00 - 8:50 6 flajtů fourball, 9:00 - 9:10 hra fanoušků a náhradníků (2 flajty) - 18 jamek, start z tee 10
  • sobota - 14:00 - 15:00 oběd
  • sobota - 15:00 - 16:00 foursome - 9.jamek, start z tee 1
  • neděle - 10:00 - 11:00 singly 6 flajtů po čtyřech, start z tee 1
  • neděle - 16:00 - 17:00 obědovečeře s vyhlášením (do 18:00)
Tím pádem to i pro nás bude trochu klidnější, ne takový sprint a dopolední sobotní osmnáctku si můžeme užít v podstatě celou. V neděli jdeme z prvního tee po hráčích mistrovství, tzn. pořádně se dá vyspat, singly budou spojené. Protože bohužel nabídka je i pro nás vlastně už stejná (ze srpna, kdy se na ní kývlo), jako jejich podzimní fee, tak to bude tak i pro týmaře s proklamovanou slevou, tzn. pro týmové hráče dle počtu odehraných her (1000 + 1000 + 600 za 9j.) Jak "ušetřené" peníze, ty 4 stovky každý využije, je pak na něm. Platí se vše přímo na recepci.

Prosím, může se to ještě plus minus pár minut lišit, berme toto orientačně. Kompletni a finální info podám na úvodním večírku v pátek po večeři, i se všemi dalšími údaji, startovky atp. Ve středu ještě @kristyna rozešle všem účastníkům finální organizační pokyny k příjezdu - ladíme s resortem poslední detaily, je to docela dobrodružné.

Věřím, že to je pro všechny akceptovatelné, slibuji, že pro příští ročníky a další akce se poučíme a že se objeví úplně jiné zádrhele!
Já bych si dovolila složit ti obrovskou poklonu za organizaci. Na jaře jsem organizovala 3denni cyklovylet,vybírala zálohy a rozdelovala lidi na pokoje.organizovat k tomu turnaje a cvičná kola...fakt máš můj hlubokosklon! :cool:

Uvidime, snad to dopadne dobre. Sam to nedelam, Kristyna, David, oba kapitani, takze takove spolecne dilo. Verim, ze to dobre dopadne.

Btw. nemate nekdo cerne prosteradlo, nebo zaves? Tak dva na dva metry?

Uvidime, snad to dopadne dobre. Sam to nedelam, Kristyna, David, oba kapitani, takze takove spolecne dilo. Verim, ze to dobre dopadne.

Jen pirátskou vlajku s lebkou :p. Btw také skládám poklonu celému štábu.

Dobre vy!

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom