Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Requo Cup 2017 19.jamky: víkend 13. - 15.10.2017 na Kunětické hoře

Stav
Uzamčeno.
O bagu pred nim nemluv, ten bude az pristi tyden :-( tak at si nenastves kapitana :-D
A dosly nam i bublinky, dneska jsem musela doobjednat...to mam za to, ze mu jich posilam tolik :-D
Tomjste obchod jen pro naseho kapitana, ne?

A ten bag uz ma v bublinkach?
nekdo z GpV ten bag umyslne sabotoval :( :( :( :D abych ho nemel na vikend :D

Sampanske? Privez a degustujem, kdyz v nedeli je start az pozde :D
vzdyt vis, ze ja nepiju ;) a nezapomen, jsme sportovni tym!! Takze dieta a zadny alkohol!! :D :D :D

vzdyt vis, ze ja nepiju ;) a nezapomen, jsme sportovni tym!! Takze dieta a zadny alkohol!! :D :D :D
Jasne, dnes jsem si dal 20km z/do prace, zitra taky, uz jen tu hlavu nastavit na golf
Jinak, Tvoje skoda ze nepijes.:D V malem mnozstvi lek

Jasne, dnes jsem si dal 20km z/do prace, zitra taky, uz jen tu hlavu nastavit na golf
Jinak, Tvoje skoda ze nepijes.:D V malem mnozstvi lek
Neboj, ty o vikendu taky nepijes :D Poznas, jake to je :D a jeste neco, v patek vecerka v 10, v sobotu v 11 :D

Pomooooc, nevíte někdo jestli je u moraváků taky taková šikana?:eek::D:p
Ne, u moravaku je to uplne freeeee :D

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom