Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

RequoCup 2019 19.jamky: 6.6. - 9.6.2019 Mladé Buky

V kalendáři akcí 19.jamky: 06-06-19, 07-06-19, 08-06-19, 09-06-19

Stav
Uzamčeno.
Myslím, že nebude třeba fyzické síly. Zatím jsem se s nimi dohodl vždy na všem....
díky, aspoň bude více na modré

• To mě štve!
Reactions: PFP
Uz zitra :eek:si muzeme rezervovat TT na ctvrtek. Tesite se? ;)

Uz zitra :eek:si muzeme rezervovat TT na ctvrtek. Tesite se? ;)
Na kolik to budeš dávat? Že bych to vzala za váma.

No @Jerry psal ze nase skupina jde ve 14:00. Viz vlakno Mlady buci :)
No jo, sakra, to mi nedělejte, tříštit to do víc vláken, nejsem už nejmladší a prd si pamatuju. Takže další flajt po 14.00. Ok.

Jo, už tam jsem. Psala jsem ráno komentář a teď jsem ho našla neodeslany :(

Tak co, mí dračí bojovníci, máte natrénováno? Nepochybuji o tom, že máte a zúročíte to na hřišti. Filety ze žraloků si dáme k večeři 🍱🍤🍣 Jako tradiční Kung-prásk. S rýží! Samozřejmě.
7392

Dobrý večer, hlasíme s @requo návrat z dovolené.

Máme jedno volné místo v modrém týmu, @Dáša se bohužel ze zdravotních důvodů nemůže účastnit a případní náhradníci mají už plný program. Nemá někdo chuť takto na poslední chvíli posílit a doplnit řady Modrých? Oslovte známé a kamarády, pokud někdo bude mít chuť si s námi zahrát, ozvěte se mi co nejdříve!

Jsem trošku nervózní ... už dlouho se nikdo nezeptal : "Kdy už tam budem ..."
Nezapoměli jste náhodou, že už tam budem za čtyři a někteří už za tři dny?

Ohledně té modré šlamastiky ... je jasný, že se Dáša hodila marod, protože se chce vyhnout tý ostudě, která ty naše montérkáře čeká. :cool:;)

Mimo jamku, se s moc golfisty nestýkám a ten jeden, co mám na něj kontakt mi to nebere. Asi se už domáknul, do čeho bych ho chtěl namočit ... 😜

Ohledně té modré šlamastiky ... je jasný, že se Dáša hodila marod, protože se chce vyhnout tý ostudě, která ty naše montérkáře čeká. :cool:;)

I kdyby nebyl ani jeden modrej, neni zdaleka jasny, že by červení beďaři i tak vyhráli. Slyšel jsem ve vedlejším vlákně, že máš teď formu. :)

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom