Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Doražte ve čtvrtek☺Kdyby s tím byl sebemenší problém, tak to nechme a dorazíme ve čtvrtek, jak jsem původně psal
Tak vidím, že červení začínají s předturnajovým hecovánímZbabelce
Ále prd.Tak vidím, že červení začínají s předturnajovým hecováním
To svědčí o jediném, strach z MODRÉ
Jasně!Callaway Opti Color kožené rukavice v pestrém provedení jen za 249 Kč | Golfové slevy
Pořiďte si kožené golfové rukavice Callaway Opti Color v různých barvách za cenu nižsí než u syntetických. Omezený počet kusů, neváhejte.www.golfoveslevy.cz
Co vy draci, jdeme do toho?
Tak joCallaway Opti Color kožené rukavice v pestrém provedení jen za 249 Kč | Golfové slevy
Pořiďte si kožené golfové rukavice Callaway Opti Color v různých barvách za cenu nižsí než u syntetických. Omezený počet kusů, neváhejte.www.golfoveslevy.cz
Jo, i dračice, která hraje zásadně bez rukavic.Callaway Opti Color kožené rukavice v pestrém provedení jen za 249 Kč | Golfové slevy
Souhlasím a když už se tak hezky nabízíš, tak pro mě ML. A když už chceme šetřit, můžem poprosit nějakého pražáka, aby to v Ostrovského vyzvednul.Jo, i dračice, která hraje zásadně bez rukavic.
V rámci šetření přírody a peněz za dopravu navrhuju společnou objednávku. Klidně to zařídím.
Byl jsi rychlejšíKlidne to vyzvednu. Jen idealne tento tyden. Pristi jsem v Praze jen ve stredu.
Super, pro mě tedy MKlidne to vyzvednu. Jen idealne tento tyden. Pristi jsem v Praze jen ve stredu.