Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nespletla jsi se? B2 je negolfovy doprovod...Já jedu. Nejspíš B2. Do týmu klidně ano, a na barvě netrvám
Jeee spletla. Samozrejme B1 !!! Dik za opravu.Nespletla jsi se? B2 je negolfovy doprovod...
Nehodila by se ti spolubydlící?Já jedu. Nejspíš B2. Do týmu klidně ano, a na barvě netrvám
klidně. zatím jsem to neřešila, je to ještě daleko. Ale pokud se domluvíme rovnou, tak taky dobře.Nehodila by se ti spolubydlící?
Prima, a je opravdu ještě časklidně. zatím jsem to neřešila, je to ještě daleko. Ale pokud se domluvíme rovnou, tak taky dobře.
Týden uplynul =2x B1.
Tohle si samozřejmě ujít nenechám, takže se také hlásím (k modrým páč obhajoba je vždy těžší a proto si to vítězství o to více vychutnám ). Jen uplně přesně nevím jestli A1 nebo B1.....co když po mně někdo bude chtít abych ve čtvrtek ,nedej Bože, pracoval
Prima, píšu si, oba do týmu? Resp. ty jako kapitán určitě, ale doprovod?
Ok, píšu si k A1 a kdyžtak pak uvidíš a upřesníš dříve před akcí. Prima.
Čau dva bratři v triku se hlásí jako loni.
Pepa a Pavel B1.
Hmm to abych zacala trenovat@honza62, @sob1662, @Marcela, @Marta, @Tomáš Kloud: počítám s vámi na pevno, včera vypršel termín pro případné přihlášení loňských účastníků, takže jedete s námi (upraveno na titulní stránce).
To @macdav, @TomasV, @Tomáš Kloud - zkuste se spárovat, přeci jen, kapacita pokojů je omezená. Alespoň jednu dvojici a určitě se někdo ještě přihlásí.
Aktuálně je nás přihlášených 29 účastníků akce, z toho 22 členů týmů. Pár posledních místeček volných, kdo se ještě přidá?