Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nespletla jsi se? B2 je negolfovy doprovod...Já jedu. Nejspíš B2. Do týmu klidně ano, a na barvě netrvám![]()
Jeee spletla. Samozrejme B1 !!! Dik za opravu.Nespletla jsi se? B2 je negolfovy doprovod...
Nehodila by se ti spolubydlící?Já jedu. Nejspíš B2. Do týmu klidně ano, a na barvě netrvám![]()
klidně. zatím jsem to neřešila, je to ještě daleko. Ale pokud se domluvíme rovnou, tak taky dobře.Nehodila by se ti spolubydlící?![]()
Prima, a je opravdu ještě časklidně. zatím jsem to neřešila, je to ještě daleko. Ale pokud se domluvíme rovnou, tak taky dobře.
Týden uplynul =2x B1.
Tohle si samozřejmě ujít nenechám, takže se také hlásím (k modrým páč obhajoba je vždy těžší a proto si to vítězství o to více vychutnám). Jen uplně přesně nevím jestli A1 nebo B1.....co když po mně někdo bude chtít abych ve čtvrtek ,nedej Bože, pracoval
![]()
Prima, píšu si, oba do týmu? Resp. ty jako kapitán určitě, ale doprovod?
Ok, píšu si k A1 a kdyžtak pak uvidíš a upřesníš dříve před akcí. Prima.
Hmm to abych zacala trenovat@honza62, @sob1662, @Marcela, @Marta, @Tomáš Kloud: počítám s vámi na pevno, včera vypršel termín pro případné přihlášení loňských účastníků, takže jedete s námi (upraveno na titulní stránce).
To @macdav, @TomasV, @Tomáš Kloud - zkuste se spárovat, přeci jen, kapacita pokojů je omezená. Alespoň jednu dvojici a určitě se někdo ještě přihlásí.
Aktuálně je nás přihlášených 29 účastníků akce, z toho 22 členů týmů. Pár posledních místeček volných, kdo se ještě přidá?