- Jméno
- Marta
- Klub
- Golf club Na Vrších
- HI (HCP)
- 33
To jsme dvě a já k tomu ještě fyzičku, abych v těch krpálech v Bukách nevypustila duši.Hmm to abych zacala trenovat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To jsme dvě a já k tomu ještě fyzičku, abych v těch krpálech v Bukách nevypustila duši.Hmm to abych zacala trenovat
Také jsem rad, ze nakonec nejdeme striktní Ryder Cup formát. 5 osmnactek v Bukach za 3 dny bych asi s úsměvem na rtu nedalTo jsme dvě a já k tomu ještě fyzičku, abych v těch krpálech v Bukách nevypustila duši.
Btw je par volných míst ještě. Takže, kdo se ještě přidá?
Jo, dostal jsem podnět, ze bychom mohli udělat sázky na nás. Nevím, nejsem sazejici se typ, aledavam do plena. Ono je těžký se vsazet, když modří zase určitě jako loni rozdrti červené... ale mužem se třeba vsadit, o kolik červení prohrajou, třeba
Neboj, letos nemám tolik natrénováno, takže máš šanci. Zatím.... ale do června času dostJá se klidně vsadím, že zase půjdu s @macdav a @RobertSlajs sice dostanu nasekáno, ale těším se na vás vy kluci ušatý
nehrápeš, nepiješ? jaká to pak má být zábava :-D :-D .. ale jestli chceš, tak requo říkal že se máme pářit ..Hledám druhou duši do pokoje
Nechrápu, moc nepiju. Prostě ideální partie
Chcete mě?
Přijímám ... švára furt neví jestli bude moct jet, tak má smůluHledám druhou duši do pokoje
Nechrápu, moc nepiju. Prostě ideální partie
Chcete mě?
Tak jo, ale aby nedoslo k mylce. Tak jen na vikend....nehrápeš, nepiješ? jaká to pak má být zábava :-D :-D .. ale jestli chceš, tak requo říkal že se máme pářit ..
Promin, ale nechame si to az do Horehled, tam nam to sloPřijímám ... švára furt neví jestli bude moct jet, tak má smůlu
Do Hořehled plánuju taky .. :-D ale tam budu hold s někým jiným (asi s manželkou)Promin, ale nechame si to az do Horehled, tam nam to slo
Tak tohle bude ještě zajímavý
Ale vím, já tě jen zkoušel ... v poslední době jsi mi přišel vůči mě takový ochladlý, tak jsem tě chtěl troch poškádlit.
Tak tohle bude ještě zajímavý
Já se náčelníku také hlásím. Od pátku. S kým budu hrát je mi celkem jedno. Ale když na to tak koukám, tak asi raději
s červenými, bo mi ta barva více sluší.