no jasně o lidech se občas říkáí: dva jsou pár, tři už jou dav. Když se toho budeš držet, tak ve vztahu ke svým míčkům pomalu můžeš pomýšlet na otevření muzeaJe to už sběratelství?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
no jasně o lidech se občas říkáí: dva jsou pár, tři už jou dav. Když se toho budeš držet, tak ve vztahu ke svým míčkům pomalu můžeš pomýšlet na otevření muzeaJe to už sběratelství?
pecka, muzes napsat, co Ti chybi?? treba neco z toho mamDíky současné situaci s “karanténou” jsem našel čas na dvě věci, které již odkládám hodně dlouho, a to na setřídění mé sbírky míčků a výrobu poliček na ně.
Poličky jsem si vyrobil na 3D tiskárně, takže mohu poslat STL soubor, případně udělat návrh na Vaše přání .
Vyházel jsem z poliček stará CD a nahradil je mou sbírkou - viz přiložené foto.
Bohužel se mi několik míčků během času ztratilo, takže je musím zase doplnit.
Kupuji míčky jen na hřištích, která jsem hrál a obvykle ještě i s dobrým výsledkem, tedy jako určitou odměnu
Zobrazit přílohu 10608
Doufám, že míček z REQUO Cup 2019 má čestné místo....Díky současné situaci s “karanténou” jsem našel čas na dvě věci, které již odkládám hodně dlouho, a to na setřídění mé sbírky míčků a výrobu poliček na ně.
Poličky jsem si vyrobil na 3D tiskárně, takže mohu poslat STL soubor, případně udělat návrh na Vaše přání .
Kupuji míčky jen na hřištích, která jsem hrál a obvykle ještě i s dobrým výsledkem, tedy jako určitou odměnu
Zobrazit přílohu 10608
Můžu poprosit o ten soubor? Prověřím syna, při home office má na tisk dost časuDíky současné situaci s “karanténou” jsem našel čas na dvě věci, které již odkládám hodně dlouho, a to na setřídění mé sbírky míčků a výrobu poliček na ně.
Zobrazit přílohu 10608
Posílám do soukromé zprávyMůžu poprosit o ten soubor? Prověřím syna, při home office má na tisk dost času
Dík.Posílám do soukromé zprávy
mohla bych taky poprosit ten soubor, kluci by to mohli vytisknout, času teď mají dost.Díky současné situaci s “karanténou” jsem našel čas na dvě věci, které již odkládám hodně dlouho, a to na setřídění mé sbírky míčků a výrobu poliček na ně.
Zobrazit přílohu 10608
A nějaké fotky nemáš?Já na golfu sbírám jen zážitky a telefonní čísla sympatických golfistek z flightu. [emoji529]
Ó, jaká podobnost a soulad v modrém týmu.Jasná věc! Ten dole, na nejčetnějším samostatném místě, je ale můj HIO
u mne taky, míček HIO a ten z Requo cup 2019 jsou ve vitríně. Ostatní míčky jen tak na poličce.Ó, jaká podobnost a soulad v modrém týmu.
Já sice nemám takovou krásou specializovanou poličku, ale tyhle 2 míčky, tzn. REQUO 2019 s podpisem Ondřeje Hejmy a HIO míček, mají u mě čestné místo.
vidim v knihovne Kmentu, chvalim!K Vánocům jsem dostal vitrínu a už visí... Koho zajímá, že to byly vánoce 2019...
Je tam ještě pár reklamních, ale ty snad nahradím příští rok...
Zobrazit přílohu 38366
Zobrazit přílohu 38367
Mistr propagandy, doporučuju! Zblbnout hlavy prakticky celýmu Německu, to chce fištróna...ale ten Goebbels?
Sbírám taky. Jen ty, kde jsem hrál. Což jsou vlastně všechny kromě Příseky u Jihlavy z těch ve federaciZdravím, sbírám golfové míčky s logem českých golfových hřišť a klubů. Hledám někoho, s kým bych mohl míčky měnit.
Mám něco přebytečného, pokud nezapomenu, kouknu až přijdu z práce. Když tak se připomeň.Zdravím, sbírám golfové míčky s logem českých golfových hřišť a klubů. Hledám někoho, s kým bych mohl míčky měnit.