Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Obávám se, že mám samé obyčejné, které nejspíš máš. Jen u toho v krabičce pořád váhám jestli má jít z domu.Děkuji Dano a Jardo, budu rád za každý nový míček. Nyní jich mám cca 250 (mám samozřejmě i více míčků z jednoho hřiště, jak se měnilo logo v průběhu let), tak už je dost
náhoda, když se objeví nějaký, který nemám. Na výměnu nabízím cca 70 míčků. Posílám ukázku sbírky.
Zobrazit přílohu 42675
vypada moc pekne, jakou to bude mit zivotnost, kdyz to mas venku?Taky do toho sběratelství půjdu! Je potřeba však nejprve začít s výrobou poličky pro chatové podmínky! První funkčnější prototyp skládačky. V této modifikaci na 80 míčku. Prozatim s nalezenci... borovice, 4mm překližka.
Zobrazit přílohu 43210
vypada moc pekne, jakou to bude mit zivotnost, kdyz to mas venku?
Hezký to máš. Ale furt to oprašovat…nějakou uzavřenou verzi v plánu nemáš?Taky do toho sběratelství půjdu! Je potřeba však nejprve začít s výrobou poličky pro chatové podmínky! První funkčnější prototyp skládačky. V této modifikaci na 80 míčku. Prozatim s nalezenci... borovice, 4mm překližka.
Zobrazit přílohu 43210
Jardo @JardaK , toto je verze na oplach zahradní hadicíHezký to máš. Ale furt to oprašovat…nějakou uzavřenou verzi v plánu nemáš?
Hezký to máš. Ale furt to oprašovat…nějakou uzavřenou verzi v plánu nemáš?
tak zkus KarbolkuPůvodně jsem chtěl udělat "mapu" ČR na 110 hřišť, resp na znormovaný a kousek navíc do zálohy. Ale asi by mě štvalo, když se to mění. Takže spíše jiný geometrické tvary. Tohle má "vlastnost", že se to dá seskládat do propojených objektů... Tak trochu jako lešení. Uvidím, jak se to nakonec vyvine. Moc pěkný by bylo i tmavý (hodně drahý překližky v porovnání s břízou nebo borovici na pokusy) , nebo alespoň tmavě nabarvený dřevo, míčky by pak víc vynikly.
Včelař nejsem ale líbí se mi tomožná námět pro nějaké golfisty - včelaře
Zobrazit přílohu 43223Zobrazit přílohu 43224Zobrazit přílohu 43225