Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Takomo golf

Ta diskuse o tom, která strana je ta správná by byla dlouhá!
Tak angličané v tom měli vždy jasno, která strana je ta „pravá” 🤭
IMG_0227.webp
 
Fakt díky! Komu tím prospěješ? Je to lákavé s tím, jak stojí polovinu toho co mainstream značky, v nabídce mají i shaft co jsem hrál. Nic, dám tomu měsíc a třeba na to zapomenu :)

Ok. Píšu si. Za měsíc to připomenout. :)

Nevím jak to ty hole dělají, ale furt z nich mám radost... No nic. Není zač ;) :p
 
Ja tedy nechci fitting zpochybňovat, protože jsem na něm nikdy nebyl, ale mám kolem sebe dost příkladů známých, kterým hole od trenéra nebo po fittingu vůbec nepomohly a často to dopadlo právě naopak výrazným zhoršením (zejména, když tam byl tlak na koupi nějakých lepších holí směřujících k nižšímu hcp, než na co ten člověk reálně měl). A samozřejmě cena byla výrazně vyšší, bez slev, které se dají normálně dostat. Mám dojem, že pro nás s hcp nad 10 a pořád trefujeme každou ránu jinak a minimum ran opravdu přesně, tak prostě nějaký přesný fitting nemá význam. Třeba dneska jsem si omylem vzal jiné boty, které mají o dost vyšší podrážku než moje golfové boty - no asi by to mělo mít hned vliv, protože prostě stojím výš - mělo? Nemělo, hrál jsem úplně stejně zhruba na svůj hcp, topnul jsem to zhruba stejně často jako jindy, protože prostě konsistenci ani při hcp 10-15 nemám dostatečnou - a nezdá se mi, že bych pak měl řešit nějaký přesný fitting hole. Můžu se mýlit, taky to může být tím, že téměř netrénuju, ale jen hraju, třeba to má smysl pro lidi, co tráví spoustu času na drivingu - u nich byl pak ale čekal nějaký vývoj k single hcp, jestil je ta kombinace tréninku a fittingu takový zázrak. A spousta lidí kolem mě má hole po fittingu a hrajou úplně stejně blbě amatérsky jako já :-) Samozřejmě pro někoho, kdo směřuje k závodnímu golfu to je jasné, v profi sportu už je všechno od nějaké úrovně na míru (hokejky, tenisové rakety, lyže, boty, .... ale proč v golfu pro amatéry s běžným rekreačním hcp?.... dobré pro business je to určitě).
Lukáši fitting je dobrý, hlavně proto, že dostaneš správnou délku hole, lie a grip. Prokop byl jeden hodně dobrých fittéru v Praze. Správný fittér Ti nikdy nebude nutit celý set, ale podívá se na tebe a tvé hole celkově. Pěknou hru Petr
 
201 - vypadají jako P7MC od TM, ty se mi líbí. Výhoda je, že na fittingu mám vždy vše standartní, lie, délku, takže nepotřebuji žádné extra úpravy. Uvidíme, já plánuji výměnou želez až příští zimu. Letos jsou na řadě wedge.
 
Mně se víc líbí 301 CB, ale asi bych se s nimi trápil. Tudíž mám v hlavě také ty 201ky. Mám ale v plánu nejdřív fitting abych zjistil základní parametry - nikdy jsem nebyl.
 
Letos jsou na řadě wedge.

Wedge Takomo, teda, ty na které chceš taky zapomenout? :) To může být dobrý způsob, jak si to osahat.
 
Upraveno:
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom