Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Takomo golf

Tak zase zpět k tématu a značce Takomo.

Myslím, že nějaká předváděčka a pujcovačka je skvělý nápad. Já mohu posloužit na vyzkoušení Takomo iron 101T/ pravé / KBD Tour Lite Stiff.

V podstatě kdekoli, kde se potkáme. V Praze se dá domluvit asi kamkoli, tak od března počítám, že zase předpisově budu chodit přes týden na Hostivař, o víkend sem tam Hořehledy. Teď nově mám tedy i wedge, ještě jsem nezkoušel. :)

Tak zase zpět k tématu a značce Takomo.

Myslím, že nějaká předváděčka a pujcovačka je skvělý nápad. Já mohu posloužit na vyzkoušení Takomo iron 101T/ pravé / KBD Tour Lite Stiff.

V podstatě kdekoli, kde se potkáme. V Praze se dá domluvit asi kamkoli, tak od března počítám, že zase předpisově budu chodit přes týden na Hostivař, o víkend sem tam Hořehledy. Teď nově mám tedy i wedge, ještě jsem nezkoušel. :)
Pokud chceš, abych ti předal prasení 😂 rád si hole v Ostravici na drajvinku vyzkouším 😉 Dobrá taktika před zápasem Rudí versus Modří 🤩

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom