jan.taraba
Aktivní člen
Já si dám příští týden asi taky opravnou hru ... cítím možné zlepšení ještě tak o 3-4 rány
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já si dám příští týden asi taky opravnou hru ... cítím možné zlepšení ještě tak o 3-4 rány
Ja myslím, ze v Cechii můžeš vidět spoustu originálů a ne tuhle kopii z šaolinskych filmůA přiznejte se, kdo z vás to je...
https://www.instagram.com/p/Bb-WScQFqpc/?taken-by=thegolfmadness
Až bude možnost vidět tohle, začnu chodit do hal taky do té doby, budu raději mrznout venku
Já ho to učil. Jěště ale na tom ale musí zapracovat, je třeba do toho dostat víc lehkosti.A přiznejte se, kdo z vás to je...
https://www.instagram.com/p/Bb-WScQFqpc/?taken-by=thegolfmadness
Až bude možnost vidět tohle, začnu chodit do hal taky do té doby, budu raději mrznout venku
Já ho to učil. Jěště ale na tom ale musí zapracovat, je třeba do toho dostat víc lehkosti.
To taky ... ale je tam takové lehké zaváhání při přechodu z rotace hole za zády do první rotace pře tělem. A hlavně v dolní úvrati při přechodu do druhé rotace před tělem. A to mu to můžu říkat horem dolem, ať si na to dává pozor ...Máš pravdu, přijde mi, že mu to točí doprava víc než by chtěl... Tobě to lítá vždy rovně
Včera s @Helldriver odehráno Bay Hills....Hell to po devítce vzdal, údajně byl unaven z úterního večera, kdy hrál s @ati a @JanKostalCZE
Zobrazit přílohu 3282
to byl jen trenink na utery hrali jsme BelfryUznáno, dobrá práce, zatím vedeš, jako v prvním kole.
Ale už bude na konci sníženo na 40.
---
Co že se @ati, @JanKostalCZE a @Helldriver nepochlubili?
Nerad hlásím, že jsem mladejm napráskal.to byl jen trenink na utery hrali jsme Belfry
@Mirda 122062 první a
@HonzaS 0720853
pokus o opravu, ale moc se mi nedařilo, tudíž já zůstávám na stejném
Zobrazit přílohu 3293 Zobrazit přílohu 3294
Tohle jsme hráli v Turnově a musím říct, že oproti Liberci byly nějaké jamky jinak.