- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Klub
- Prague City Golf Vinoř
- HI (HCP)
- +0,7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak to máme s @Helldriver za sebou...Brutus...po třech jamkách +10 a musela přijít změna strategie, kdy double je OK a bogie je zázrak :-D
K mulligenům co tam jsou
Můj - rána do vody, na simu dám DROP a jdu "lovit" míček k plátnu, v tu chvíli to můj pohyb registruje jako další ránu (pak už jsem dával DROP až po vylovení míčku)
Hell - rána z 30m na green a tam odsud backspin 40m zpátky (nereálné, obzvlášť, když byl green cestou zpět do kopce) - stalo se 2x na různých jamkách
Zobrazit přílohu 3357
Nic mu nezapočítávejte :-D v pravidlech je sice 2m gimme, ale taky dovětek nebo podobný ;-)Započítejte Honzovi 99, opravdu ten trenažér ho oloupil o jednu ránu.
Nic mu nezapočítávejte :-D v pravidlech je sice 2m gimme, ale taky dovětek nebo podobný ;-)
Ale na druhou stranu, já bych velice rád poprosil o zapsání opravy :-D Sice jsem se nechystal, ale šel jsem s kámošem na jednu rundu, tak jsem toho rovnou využil ..
Zobrazit přílohu 3376
:-D ja Honzu jenom provokuju. Taky jsme tam hrali prvni turnaj a parkrat se nam stalo, že míček skončil 1,9m od vlajky. Musime presvedcit Golfcentrum aby aktualizovalo software. Nebo hrat nekde jinde, kdyz těch 10cm dělá takový rozdíl :-Dvždy nastavit:
Asi každý umíme číst nějak jinak, nebo čteme něco jiného! Dovětek se Vám asi zrodil z hlavě.
- NEzadávat HCP
- bezvětří
- PIN pozice 3
- rychlost grýnu - standard/moderate
- odpaliště ladies/amatuer
- gimmy 2 metry
- mulligany použít jen v krajním případě (nepodvádět, maximálně když simulátor skutečně nefunguje, nevezme ránu atp, to, že v reálu to zahrajete jinak - neřešte, holt je to simulátor a sem tam chyba potká každého)
Neplánovaná rychlá hra s @Mirda v Liberci a ejhle docela se urodilo Jo a v Liberci jde nastavit gimmie jen na 1,86m což mě připravilo o první "podkilo"
Zobrazit přílohu 3370
Nic mu nezapočítávejte :-D v pravidlech je sice 2m gimme, ale taky dovětek nebo podobný ;-)
Ale na druhou stranu, já bych velice rád poprosil o zapsání opravy :-D Sice jsem se nechystal, ale šel jsem s kámošem na jednu rundu, tak jsem toho rovnou využil ..
Zobrazit přílohu 3376
:-D ja Honzu jenom provokuju. Taky jsme tam hrali prvni turnaj a parkrat se nam stalo, že míček skončil 1,9m od vlajky. Musime presvedcit Golfcentrum aby aktualizovalo software. Nebo hrat nekde jinde, kdyz těch 10cm dělá takový rozdíl :-D
Jinak asi fakt čteme každý něco jiného. Neb pod obrázkem je toto “pozn. Pokud nelze nastavit úplně přesně, tak co nejblíže.” ;-)
Jsem pro, akorát tu kartičku si nechám. Mě by v mém věku možná už novou nevystavili, řekli by, že už to za to nestojí. Nějaký termín najdeme.Navrhuji společnou hru a roztrhání občanských kartiček ;o) ale tento týden už to asi nestihnu tak mezi svátky
Hájil jsem tě a tvé podkilo, no nevyšlo to.Navrhuji společnou hru a roztrhání občanských kartiček ;o) ale tento týden už to asi nestihnu tak mezi svátky
Rovnou hlásím, že budu opravovat ... 104 nic moc
Tom jen spoluhráč, nehraje turnajeZobrazit přílohu 3483
Tak to máme s @Helldriver za sebou...
Prvních 8 jamek jsem hrál jak z partesu, pak jsem začal magořit...ale už té videohře začínám rozumět :-D
Hell naprosto senza výsledek, ale on pro změnu začal hrát až po těch 8mi jamkách :-D
P.S. Předtím ho prý rušilo ječící nemluvně, které měli s sebou vedle na simulátoru
P.S.2 Všechny Hellovi Mulligany byli poté, co SIM nevzal jeho ránu a když šel pro míč, tak to vzalo jeho pohyb
Zobrazit přílohu 3511
Zobrazit přílohu 3512