Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Na dobré žrádlo mne vždycky utáhnete móóóc se těším na grilované masíčkoDnes jsem si proběhl hřiště na kontrolní hru před sobotním kláním. No ze mě rozhodně přední příčky strach mít nemusí
Stav hřiště ... střídavě oblačno, faiways výborné ale moc jsem na nich nepobyl, rough pěkně střižený na výšku míčku ale šťavnatý a umí hezky zatahat za hůl. Heavy rough většinou nehledatelný a nehratelný. Odpaliště celkem ok. Celé hřiště je po posledních deštích důkladně zavlažené. Některé bunkery zarostlé, některé v opravě. A teď, některé greeny dost podmáčené, dle informací od šéfa budou muset asi 4 propíchat. Ale ostatní ok. Green fee 400, startovné 400, prosím v hotovosti. Čeká na nás tradiční příjemná atmosféra, možná spousta ran, ale také bohatá snídaně, po hře grilovaný oběd a na ty nejlepší z vás ... Zobrazit přílohu 30838Zobrazit přílohu 30839Zobrazit přílohu 30840Zobrazit přílohu 30841Zobrazit přílohu 30842... i ceny
Dnes jsem si proběhl hřiště na kontrolní hru před sobotním kláním. No ze mě rozhodně přední příčky strach mít nemusí
Stav hřiště ... střídavě oblačno, faiways výborné ale moc jsem na nich nepobyl, rough pěkně střižený na výšku míčku ale šťavnatý a umí hezky zatahat za hůl. Heavy rough většinou nehledatelný a nehratelný. Odpaliště celkem ok. Celé hřiště je po posledních deštích důkladně zavlažené. Některé bunkery zarostlé, některé v opravě. A teď, některé greeny dost podmáčené, dle informací od šéfa budou muset asi 4 propíchat. Ale ostatní ok. Green fee 400, startovné 400, prosím v hotovosti. Čeká na nás tradiční příjemná atmosféra, možná spousta ran, ale také bohatá snídaně, po hře grilovaný oběd a na ty nejlepší z vás ... Zobrazit přílohu 30838Zobrazit přílohu 30839Zobrazit přílohu 30840Zobrazit přílohu 30841Zobrazit přílohu 30842... i ceny
Tak se konečně osobně poznáme , superTak jsem zrušil rezervaci v Beřovicích a přijedu.
Hehe, jen abys nebyl zklamanej.Tak se konečně osobně poznáme , super
Jako že jsi větší fešák než já Neboj se nebudu.Rád přiřadím do svého pomyslného seznamu novou tvářHehe, jen abys nebyl zklamanej.
Tohle já dělat nemusím, páč ksichty si nepamatuju..Jako že jsi větší fešák než já Neboj se nebudu.Rád přiřadím do svého pomyslného seznamu novou tvář
No když to tak vidím a čtu, říkám si, jestli nekoupit ještě dalších tucet míčkůDnes jsem si proběhl hřiště na kontrolní hru před sobotním kláním. No ze mě rozhodně přední příčky strach mít nemusí
Stačí 30?Míčků raději více