@requo Michale, ten odkaz, zo je na serveru CGF - https://www.requogolf.cz/19jamka-open - nefunguje, nejdřív mi to hlásilo, že nemáš certifikát, potom server nenalezen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
@requo Michale, ten odkaz, zo je na serveru CGF - https://www.requogolf.cz/19jamka-open - nefunguje, nejdřív mi to hlásilo, že nemáš certifikát, potom server nenalezen.
No, já bych teda chtěl 90 ran, nicméně si věřím tak na 110 ranTak se nám to pomalu zaplňuje jak Jamkaři (což mi dělá velkou radost) tak i místními borci z Grabštejna, kteří nám pravidelně dělají na tomto turnaji milou společnost.
Aktuálně přihlášených 38 pčastníků. Možno se ještě přidat dnes do 18:00.
![]()
Po tomto čase s @HonzaS dáme dohromady startovku, kde zohledníme i přání na složení flajtů. Pokud nějaké máte a ještě jste nám nedali vědět, tak pošlete mně nebo @HonzaS soukromou zprávu. Pokusíme se pospojovat i Jamkaře. Startovka s časy předpokládáme že bude vyvěšena snad nejpozději do 20:00 (dáme info i sem do vlákna).
Vemte si dobrou náladu sebou, nějaké hole, které hrají samé hezké rány, dobře se vyspěte a zítra ahoj! Počásko nám přeje!
PS: Btw. na kolik si věříte zítra kdo ran, kolik byste chtěli?
Chtěl bych zahrát pod 90 ran.Pokud by bylo pod 80 ran tak by se dostavil golfový orgasmusTak se nám to pomalu zaplňuje jak Jamkaři (což mi dělá velkou radost) tak i místními borci z Grabštejna, kteří nám pravidelně dělají na tomto turnaji milou společnost.
Aktuálně přihlášených 38 pčastníků. Možno se ještě přidat dnes do 18:00.
![]()
Po tomto čase s @HonzaS dáme dohromady startovku, kde zohledníme i přání na složení flajtů. Pokud nějaké máte a ještě jste nám nedali vědět, tak pošlete mně nebo @HonzaS soukromou zprávu. Pokusíme se pospojovat i Jamkaře. Startovka s časy předpokládáme že bude vyvěšena snad nejpozději do 20:00 (dáme info i sem do vlákna).
Vemte si dobrou náladu sebou, nějaké hole, které hrají samé hezké rány, dobře se vyspěte a zítra ahoj! Počásko nám přeje!
PS: Btw. na kolik si věříte zítra kdo ran, kolik byste chtěli?
Já pojedu od Dobříše po Jižní spojce, klidně tě můžu někde po cestě nabrat, ať ta planeta tak netrpí. Rád bych tam byl hoďku před TT, musím lehoulince potrénovat, ať zvládnu aspoň těch 110 ranTak jsem se na poslední chvíli rozhodl taky dorazit! A jedu z Prahy, tak mě napadlo se zeptat, jestli taky někdo nejede náhodou z Prahy. Mohli bychom jet spolu jedním vozem a zachránit tak planetu a ušetřit nějaký peníz za ten nekřesťansky drahý benzín. Najde se nějaký zájemce?
No to je ideální, bydlím ve Strašnicích, vyzvedl bys mě tam, prosím, prosím? Je to zajížďka tak max 10 minut z jižní spojky. A hodinu před TT je za mě taky ideál.Já pojedu od Dobříše po Jižní spojce, klidně tě můžu někde po cestě nabrat, ať ta planeta tak netrpí. Rád bych tam byl hoďku před TT, musím lehoulince potrénovat, ať zvládnu aspoň těch 110 ran![]()
Kdo je u nas ten zkuseny, kdo hlida?Startovka vyvěšena, viz https://www.cgf.cz/cz/turnaje/turnaje-vyhledavani/turnaj/startovni-listina?id=685220563
Byl to boj. Mraky požadavků, ale nakonec jsme to nějak popasovali.
Btw. Kdo na grabu s námi ještě nebyl - starter (já nebo @HonzaS) u všech nebude, na Grabštejně to funguje hodně samostatně. Takže prosím všichni se včas odbavte - plus pečlivě si přečtěte aktuální informace na recepci (zkontrolujeme ráno stav hřiště, a možná bude povoleno staveni na nízko střižených plochách - info viz recepce, plus kde bude nearest a longest). A buďte nejméně deset minut před svým startem u odpaliště číslo jedna. Odstartujte se v příslušný čas samostatně. V každém flajtu je někdo zkušený, který vše pohlídá. Hrajeme ready golf a golf v souladu s golfovými Pravidly. A ještě i pohodový golf, abychom si všichni užili krásný den na příjemném hřišti, kde je svět ještě v pořádku!
Ahoj zítra!![]()
Kdo je u nas ten zkuseny, kdo hlida?
hlavně se brzo uzdrav parťákuRád jsem hodně z vás dnes na Grabštejně viděl......a gratuluji vítězům. Já bohužel WD ze zdravotních důvodů, ale na turnaj jsem se těšil a s tou možností, že se to může stát protože mi dobře ráno nebylo jsem tam jel. No...síly došly už na osmičce
.........Ale stanou se horší věci a já se budu těšit na nějakou další akci........
![]()
To bude v poho.......to jsou jenom dozvuky mého nezřízeného obžerství v Turecku a následného totálního rozhození trávení.....holt jak jsem starej, tak jsem blbejhlavně se brzo uzdrav parťáku![]()