tak to budeme napjatě čekat a případné kladné rozhodnutí nás potěšíJá nevím, spíš, bohužel, ne. Pokud jo, bylo by to rozhodnutí na poslední chvíli...
a kdyby náhodou ne, tak u vás budeme 21.8.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
tak to budeme napjatě čekat a případné kladné rozhodnutí nás potěšíJá nevím, spíš, bohužel, ne. Pokud jo, bylo by to rozhodnutí na poslední chvíli...
Já bych strašně rád, ale v tuto chvíli chvíli bych si nedovolil nic slíbit ani na hodinu dopředu. Mám to nějaké moc komplikované, budu to ladit ke konci týdne.koukám, že už máme první přihlášené :-D a rovnou si jdu připravit i ceny za sezonu 2020. nakonec bude Grabštejn první možnost, kde je nakonec předat .... @RomanL @macdav už si dělejte místo na poličce :-D
věřím, že @PFP též přijede a jestli @Jerry @TP_79 @davidoff a Libore dorazíte, tak nebojte - máte je u nás schované také
Tak jo, tak já dorazím ;-)Ty mede, to je omluvenek.
Koukejte v sobotu do Grabštejna dorazit.
Samozřejmě dorazím (už přihlášen).....kde jinde se mi může stát, že i když budu hrát sebevětší šrot, tak dostanu nakonec nějakou cenukoukám, že už máme první přihlášené :-D a rovnou si jdu připravit i ceny za sezonu 2020. nakonec bude Grabštejn první možnost, kde je nakonec předat .... @RomanL @macdav už si dělejte místo na poličce :-D
věřím, že @PFP též přijede a jestli @Jerry @TP_79 @davidoff a Libore dorazíte, tak nebojte - máte je u nás schované také
Samozřejmě dorazím (už přihlášen).....kde jinde se mi může stát, že i když budu hrát sebevětší šrot, tak dostanu nakonec nějakou cenu
Asi máš na mysli spíš Písek.....ale vůbec to nebylo myšleno nějak ve vztahu k této - pro tebe - neblahé události. Na druhou stranu tě možná potěší, že včera na první devítce v Bolce jsem si na tebe fakt vzpoměl, když mi nešlo nic od odpalu až po patování a cítil jsem naprostý zmar.....Do raněnejch se nekope a těžké životní golfové osudy a nepovedené hry se soupeřům nepřipomínají. Konkrétně mě. Doteď se budím hrůzou se svojí loňskou hrou z Telče, kde si musel tu moji hrůzu přetrpět.
Na druhou stranu tě možná potěší, že včera na první devítce v Bolce jsem si na tebe fakt vzpoměl, když mi nešlo nic od odpalu až po patování a cítil jsem naprostý zmar.....
Já to tak chápu, budu mít čestné prohlášení ze samodoma testu, který používáme i v práci. Ne starší, než 72 hodin.K těm podmínkám.
Jsem jednoduchý člověk... možnosti jsou tedy dvě pro testování, buď budu mít samodoma test s tím, že je to ne starší než 72 hodin (nějak prokážu)
nebo budu mít papír ne starší 7 dní, ale to musí být z PCR testu?
Díky moc.
mě právě mate ta druhá možnost, jestli to musí být PCR... Nebo jestli si vystačím s antigenem z neděle... Doma nějaký testy mám, tak se musím kouknout jestli jsou schválený...Já to tak chápu, budu mít čestné prohlášení ze samodoma testu, který používáme i v práci. Ne starší, než 72 hodin.
K těm podmínkám.
Jsem jednoduchý člověk... možnosti jsou tedy dvě pro testování, buď budu mít samodoma test s tím, že je to ne starší než 72 hodin (nějak prokážu)
nebo budu mít papír ne starší 7 dní, ale to musí být z PCR testu?
Díky moc.
Buď PCR ne starší než 7 dnů - pak budeš mít ofiko papír z testovacího místa, nebo antigen schválenou samotestovací sadou (ale určitě by uznali i antigen z testovacího centra) ne starší, než 72 hodin. Podle mě je to tam takhle s ohledem na možnosti prokázání nákazy antigenem, prostě kratší "trvanlivost" výsledku.mě právě mate ta druhá možnost, jestli to musí být PCR... Nebo jestli si vystačím s antigenem z neděle... Doma nějaký testy mám, tak se musím kouknout jestli jsou schválený...
Tak v tom případě volím antigenní drive in tady u nás v Holešovicích u Sportovní haly :-DOMLUVA - POUŽIL JSEM BOHUŽEL CHYBNÝ ZDROJ PRO PODMÍNKY TURNAJŮ a nepřečetl jsem si dostatečně pečlivě slovo po slovu danou směrnici, kterou jsem výše sdílel. Bod 15.e stanoviska čgf se bohužel týká jen skupinových tréninků (sport. přípravy). Všech ostatních akcí se týká bod 18, kde je řečeno toto:
Zobrazit přílohu 22178
zdroj: https://www.cgf.cz/data/web/pdf/2021-05-14-pk-aktualni-informace-od-17.5.2021.pdf
Bohužel z toho vyplývá, že dle těchto podmínek domácí samotest pro všechny turnaje formálně nepostačuje - musí být formálně PCR nebo POC antigen z testovacího cesta (zdravotnický personál). Moc se omlouvám, taky jsem se v těch podmínkách ztratil - kdy pro co je co nutné a kdy ne (a viditelně skupinový trenink a hospody to maji volnější, nez sportovci, bych z prominutím už z toho .
Takže tak. Každý dle svého vědomí a svědomí. Ještě jednou upřímná omluva za nepřesné interpretované informace z mé strany.
A díky (i přes to, že to není úplně příjemná zpráva) dobré duši za echo, že mě na to upozornila, cením si toho.