Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

TURNAJ TURNAJ: 19.jamka OPEN - Terezín ne 13.4.2025

V kalendáři akcí 19.jamky: 13-04-25

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
Inzeráty
1
2025-terezin.webp

TURNAJ 19.JAMKY OPEN - Terezín 2025

neděle 13.4.2025

Kdy? Neděle 13.4.2025
Kam
? Terezín (https://www.golfkotlina.cz/)
Pro koho? Pro všechny nadšené golfisty a golfistky nejenom z 19.jamky. 🏌️‍♂️🏌️‍♀️

Těšíme se na společnou hru!
Pořadatelé: @requo, @Sauron

Co tam?
  • hra a setkání s dalšími golfisty z 19.jamky
  • družení se s místními
  • golfový turnaj na 18.j, vloženky Nearest a Longest, oběd, snídaně, sváča a vyhlášení :)
  • drobné golfové ceny
Cena a propozice: aktuálně v jednání
Přihlásit se na ČGF: bude doplněno

Zablokujte si do kalendáře!

Předběžné přihlášeni - tu do vlákna (pošleme notifikaci, až budou kompletní propozice a otevřeno přihlášení na čgf):

Upraveno:
Protože @Sauron má prd co dělat (viditelně jako právník funguje moc efektivně a nenatahuje svá řízení) tak s ohledem na zrušený Grabštejn operativně domluvil termín náhradního "zahajovacího" turnaje pro 19.jamkou na svém domovském hřišti - v Kotlině Terezín. Zatím máme termín, chuť a náladu... domlouvání podrobností bude v navazujících dnech/týdnech. Ale myslím, že jako "náš" otvírák sezóny to bude fajn. Terezín je krásné hřiště, zpravidla skvěle připravených 9 jamek, které půjdeme dvakrát, výborná kuchyně... Sašo, díky! Hip hip hurá, Saša je borec, nejlepší!

Kdo má chuť, volný termín a čas, dejte si do kalendáře a průběžně tu napište, ať s vámi můžeme počítat. Jakmile bude turnaj vypsaný na serveru a otevřený k přihlašování, dostanete info.

Hele děkuju za pochvalu, zas tak moc jsem se nepřetrhl, respektive pochvalu si zaslouží i Tereza z Terezína (znalci vědí).
Pár poznámek:
  1. Předpokládám, že se nám podaří domluvit Terezínský full servis, tzn. snídaně, sváča mezi devítkami (best česneková pomazánka !!) a obídek za rozumnou cenu
  2. V Terezíně je sice devítka, ale natolik pestrá, že se opravdu dá jít dvakrát, a pokaždé Vám dá na zadek jinde; pokud se @TP_79 radoval, že na Gráblu neztratí svoje mandarinkové míčky, tak v Terezíně by projektovanou ztrátu mohl dát na první devítce
  3. Úvodní post lajkoval i @Mirek_62, který to má ze svého domovského hřiště přes Zahrádky 46 km, tak třeba taky dorazí
  4. No prostě - ZAHÁJÍME SEZÓNU, SNAD TO KLAPNE A TĚŠÍM SE NA VÁS.

Tak prosím já se hlásím na tento turnaj ;) Mám volno, i kdyby nebylo tak mám hřiště 30 min z domova :D Děkuji za pořadatelství Sašovi @Sauron a samozřejmě také Michalovi @requo Zvláštní poděkování Týnce @kristyna a jejím dětem za pomoc při výrobě pohárů na akce 19 jamky 🥰
Určitě se zúčastním a těším se na všechny co se dostaví a po té hnusné zimě mě vykouzlí znovu úsměv na rtech ;)

Tam mu nemám šanci konkurovat.
Tam je scratch hráč, zatímco já mám HI odhadem 50 🤭😂
Bejvávalo scratch hráč ;) V současnosti jsem na tom podobně jako ty. Tak že vyrovnaný zápas až do rostřelu :D

Já přijedu, když jsem ta hrál naposledy turnaj, vyhrál jsem povlečení na postel, takže to hřiště mi vyloženě sedí.

Hele, nekecám :) Navíc to bude výročí, po 10 letech znovu v Terezíně :)

Zobrazit přílohu 48216
No jo, ale nyní musíš zahrát o 20 ran míň ;) aby jsi byl na bedně, a k tomu povlečení možná vyhraješ i peřinu :D

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom