Když nebude foukat proti …Podle mě půjdeš 15. do greenu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Když nebude foukat proti …Podle mě půjdeš 15. do greenu.
A pak ho vopustí štěstí ....Když nebude foukat proti …
Přátelé goflisti, vzhledem k tomu, že turnaj startujeme, mám pár informací, které prosím dodržujte.
Zobrazit přílohu 32569
1. Neberte si s sebou žádné míčky Srixon. U koho po hře najdu míček Srixon, okamžitě mu ho beru, protože na hřišti našel můj! A že jich bude.
2. Opravdu nemůžeme za to, že už před turnajem dojde v restauraci kafe a pivo. Fakt ne! Nestěžujte si.
3. Pokud dorazíte po hře do klubovny a řeknou vám, že už není nic k obědu, taky za to nemůžeme! Nestěžujte si.
Děkuji za pochopení!
Těším se, že poznám další plejery jako je Petr @jumbodedek, Miloš a pochopitelně i další.
Všem přeji hezkou hru!
Tak konečně se Č.Lípa uráčila zveřejnit výsledky (tam mě s tím dlouhodobě štvou)......a vidím, že ti slušně chytly saze.....gratulace!!......a Michalovi v sousední kategorii téžChtěl bych Michalovi @requo a Jirkovi @Marklar poděkovat za nádherný turnaj s pěkným počasím, se suprovou atmosférou s možností seznámení se mezi členy 19.jamky.Děkuji samozřejmě i svým spoluhráčúm ve flajtu Františkovi @Ferrry Jirkovi a Mílovi za super pohodový flajt,který mne vybičoval k heroickému výkonu.DĚKUJI
To je v první řadě věc promotéra, aby požádal o odemčení výsledků.Tak konečně se Č.Lípa uráčila zveřejnit výsledky (tam mě s tím dlouhodobě štvou)......a vidím, že ti slušně chytly saze.....gratulace!!......a Michalovi v sousední kategorii též
Jo a tu moji vyhru mi schovejte. Neuvazene jsem odjela driv
Tak konečně se Č.Lípa uráčila zveřejnit výsledky (tam mě s tím dlouhodobě štvou)
Zní to logicky co píšeš.......ale mám zkušenosti ze seniorek (středočeská, východočeská, Sudetgolf) i turnajů ČGK, že odevzdáme skórky.......a za chvíli na terase u piva už čteme jak kdo hrál. Jen v Č.Lípě (a možná ještě jedno hřiště, na které si teď nevzpomenu) to takto není.....tak nevím. Ale samozřejmě nejde o život, přečtu si to pak domaTo je v první řadě věc promotéra, aby požádal o odemčení výsledků.
Jj.....v poho. Jen jsem se nudil cestou od moře z dovolené a chtěl věděr, jak jste hráli.......Důležitější je, že dobřeVýsledky online byly dostupné v rámci čgf všem nejpozději kolem osmé večer (dříve nevím, do té doby jsem řídil). S recepcí jsme domluveni byli, že se zveřejní po vyhlášení... Ale měli už při našem vyhlašování a odjezdu tam pak nějakou přípravu na zítřejší akci, tak se holt to "technické" překliknuti do veřejného stavu trochu opozdilo. Na místě jsem to pak už nezkontroloval - nenapadlo mě to, zapomněl jsem. Omlouvám se. Všichni účastníci měli možnost (hojně využitou) si projít kompletní výsledky na místě z vytištěného textu. Svoji hru každý vidí už dříve hned po zadání v rámci svých her. A s mírnou časovou prodlevou pak tedy byly veřejné výsledky i všech ostatních online.
[UWSL]---[/UWSL]
Recepci je to úplně jedno, jestli jsou výsledky „uzamčené” nebo ne.Zní to logicky co píšeš.......ale mám zkušenosti ze seniorek (středočeská, východočeská, Sudetgolf) i turnajů ČGK, že odevzdáme skórky.......a za chvíli na terase u piva už čteme jak kdo hrál. Jen v Č.Lípě (a možná ještě jedno hřiště, na které si teď nevzpomenu) to takto není.....tak nevím. Ale samozřejmě nejde o život, přečtu si to pak doma