Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Skoda, tak snad u me dopadnou HorehledyNe. Bohužel nepočítám, že bych něco v létě před ČL za 19.jamku hromadného pořádal a domlouval.
Tak, bohužel. Nejen, že stále nejsem v kondici na 18 jamek. Ale navíc, budu ve Vídni. Tak si to užijte beze mne.Pokud budu v místě, tak určitě.
Bohužel se musím odhlásit. Nemá kdo hlídat děti...Ahoj, tak já se taky předběžně hlásím...
Ahoj Michal,
Kdy? Sobota 3.9.2022
Kam? Česká Lípa (https://www.grcl.cz/)
Pro koho? Pro všechny nadšené golfisty a golfistky nejenom z 19.jamky.
Co tam?
Cena a propozice: viz propozice turnaje
- hra a setkání s dalšími golfisty z 19.jamky
- družení se s místními
- golfový turnaj na 18.j, vloženky Nearest a Longest, oběd a vyhlášení
Přihlásit se na ČGF: https://www.cgf.cz/cz/turnaje/turnaje-vyhledavani/turnaj?id=706033879
Zobrazit přílohu 29733Zobrazit přílohu 29734Zobrazit přílohu 29735Zobrazit přílohu 29736 Zobrazit přílohu 29737Zobrazit přílohu 29738
Těšíme se na společnou hru!
Pořadatelé: @requo, @Marklar
---
PS: Kdo ví, že dorazí, pokud to půjde, přihlašte se tu do vlákna a hoďte si termín do kalendáře, ať víme, na koho můžeme narazit a zároveň vám pošleme pozvánku, až bude turnaj s podrobnými propozicemi na čgf pro ofiko přihlášení.
Předběžně přihlášeni: @requo, @Marklar, @jumbodedek, @TP_79, @Izanagi, @Romano, @Sauron, @Seppper, @RobertSlajs, @kristyna, @Marcela, @Docktor
Díky za "popostrčení", už jsem přihlášen (Pavel Janoušek) a těším se!Ahoj Zdeňku (@Fanatic), ale i ostatní.
poslal jsem vám všem, co jste se v poslední době přihlásili na Jamku pozvánku na tento turnaj pomocí soukromé zprávy. Není potřeba se omlouvat z účasti, je mi jasné, že všem nám to vyjít nemůže. Taky nejsem všude, kde bych byl rád. A taky jsme rozstrkaní úplně všude možně po republice a i dál... Berte tu pozvánku spíše jako připomenutí, že se akce blíží a koná. Vím - mnozí z nás o tom vědí, ale taky vím, že někteří z nás potřebuji trošku popostrčit a připomenout...
Tak když budete mít chvilku, chuť a náladu, doražte. Nejedná se o žádný megavelký turnaj, letos je i bohužel těch společných akcí poskrovnu... ale v kontaktu jsme tady všichni pořád. Alespoň virtuálně!
Tak snad nám to všem vyjde, pár (co nejvíc) se nás nakonec sejde, aby to nebylo úplně komorní a když nám i letos Česká Lípa vyšla vstříc, den se celkově vydaří a usměje se na nás i sluníčko!
Mich
Tak si dáš po turnaji na baru dvanáctku,a budeš mít dvojku navrchAhoj, já mám jen jednu prosbu na flight, je mi jedno s kým, ale potřeboval bych jít první, páč pak v Praze běžím ještě desítku :-D Tak abych se stihnul přesunout ;-) Díky
Hlavne si zabal ty spravne nastrojeOdpadlo mi jedno hraní, takže bych to měl stihnout v pohodě a nejspíš přivezu ještě dva kumpány