To je tak max. na 3.jamkuMíčky na prvních 9 jamek jsem si dokoupil, tak snad mi někdo z flajtu míčky na druhou devítku půjčí.
Zobrazit přílohu 32561
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To je tak max. na 3.jamkuMíčky na prvních 9 jamek jsem si dokoupil, tak snad mi někdo z flajtu míčky na druhou devítku půjčí.
Zobrazit přílohu 32561
Dobrá práce náčelníkuJéééé, to vypadá na sobotu krásně - skoro golfově ideálně
Zobrazit přílohu 32560
Tak kdo ještě dorazí? Přihlásit se na ČGF: https://www.cgf.cz/cz/turnaje/turnaje-vyhledavani/turnaj?id=706033879
---
X jmen z hlavy neznám, tak někteří budou pravděpodobně přespolní. Od několika jsem již obdržel prosbu o konkrétní flajt, tak to zítra večer s recepcí zohledním, resp. přepošlu. Recepce bude mít taky nějaká přání u sebe... no, nějak nás seskládají.
Jedu z Velké Ohrady, otázka, jestli přes Zličín a kolem Slaného nebo tunely na D6. A je mi to asi i jedno Časově to bude podobné.Čau, z Prahy znamená odkud?
To jsou celkem dost náročné podmínky, které jsi stanovilNeskutečné se stalo skutkem a lojzové z Prahy (já a @smidke) se zúčastní.
Michale, jestli bychom mohli poprosit o společný flajt (když nebude úplně první, tak ideál) a někoho, kdo to neumí, je vtipnej, pije alkohol a nebude se nám smát, prosíme k nám.
Konečně poznám další golfové virtuózy z 19.jamky a moc se těším!
Míčky na prvních 9 jamek jsem si dokoupil, tak snad mi někdo z flajtu míčky na druhou devítku půjčí.
Zobrazit přílohu 32561
Jedu z Velké Ohrady, otázka, jestli přes Zličín a kolem Slaného nebo tunely na D6. A je mi to asi i jedno Časově to bude podobné.
Ahoj Mirku, musíš si zavolat do Semil, aby ti změnili členství na domovské. Systém neumí automaticky měnit domovské vs nedomovské členství, je potřeba udělat to ručně. Ale je to otázka 2 kliknutí. Pak se budeš moci v Lípě přihlásit.Michale rád bych se také přihlásil, ale nejde mi to. Mám zaplacené členství Semily, ale není domovské, to jsem měl původně PGK, které jsem letos nezaplatil. Můhu se turnaje účastnit?
OK díky Martine, zkusím to změnit.Ahoj Mirku, musíš si zavolat do Semil, aby ti změnili členství na domovské. Systém neumí automaticky měnit domovské vs nedomovské členství, je potřeba udělat to ručně. Ale je to otázka 2 kliknutí. Pak se budeš moci v Lípě přihlásit.
Na webu Lípy jsou super videa jak hrát některé jamky. Já jsem připraven
Podle mě půjdeš 15. do greenu.Na webu Lípy jsou super videa jak hrát některé jamky. Já jsem připraven
To jsou, jen si rikam, jestli to zahraju tak, jak jsem si to podle toho videa naplanovalNa webu Lípy jsou super videa jak hrát některé jamky. Já jsem připraven