Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Cau omlouvam se, ale obcas mi nechodi upozornovaci emaily na vase zpravy
Tak kámo, záleží na resortu, my předběžnou první uzavírku budeme dělat cca za měsíc, s tím, že možná si na naše triko vezmeme nějakou malou rezervu, a zbytek půjde dle kapacity resortu.
Tak vloni jsem měli k postupu blízko, rozhodla až 2. jamka rozehrávkyNo tak to je asi na čase do té doby přestoupit do prvoligového týmu ….?![]()
@Sauron - my s Honzou Varhaníkem se hlásíme a těšíme !!Aktualizoval jsem úvodní stránku, tak si to překontrolujte, je nás tuším 16 zatím.
Z letošních se dosud neozvali
@roman007
@Tereza Harmatová
@bpetr
@Jerry
@Pitching
@RobertSlajs
@PFP – ten jede doufám s @RomanL
@HonzaS
@Marklar
@zdarovka
@MiK
@pecamat
Z loňských dále chybí
@Paudr
@Marcela
@Coubie
@Marta
@mikas
a kde jsme my s Dejvem?Ahoj lásky,
je načase oživit téma. Udělal jsem sumarizaci a aktuálně to vypadá takto:
Zobrazit přílohu 41008
Pokud tam někdo objevíte chybu, dejte mi vědět, tohle začínám komunikovat s resortem.
Nevím, co @mikas kyčel?
Ahoj, za me tam prosim uvest specialni pozadavek, ze s sebou budeme mit psaAhoj lásky,
Zobrazit přílohu 41008
Pokud tam někdo objevíte chybu, dejte mi vědět, tohle začínám komunikovat s resortem.
Nevím, co @mikas kyčel?
Mám v komunikaci s resortemAhoj, za me tam prosim uvest specialni pozadavek, ze s sebou budeme mit psa![]()
Sorry, nejeli jste loni, zapomněl jsem dopsat do tabulky. Opravenoa kde jsme my s Dejvem?
Ahoj, ráda bych balíček A, ale napiš mi B. Michalovi to přepis prosím obráceně (z B A).Ahoj lásky,
Zobrazit přílohu 41013
Nevím, co @mikas kyčel?
V chatkách by pes neměl být problém, jen na Kaskádě není povolen vstup psů na hřiště.Ahoj, za me tam prosim uvest specialni pozadavek, ze s sebou budeme mit psa![]()