Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Cau omlouvam se, ale obcas mi nechodi upozornovaci emaily na vase zpravy .
Tak kámo, záleží na resortu, my předběžnou první uzavírku budeme dělat cca za měsíc, s tím, že možná si na naše triko vezmeme nějakou malou rezervu, a zbytek půjde dle kapacity resortu.
Tak vloni jsem měli k postupu blízko, rozhodla až 2. jamka rozehrávkyNo tak to je asi na čase do té doby přestoupit do prvoligového týmu ….?
@Sauron - my s Honzou Varhaníkem se hlásíme a těšíme !!Aktualizoval jsem úvodní stránku, tak si to překontrolujte, je nás tuším 16 zatím.
Z letošních se dosud neozvali
@roman007
@Tereza Harmatová
@bpetr
@Jerry
@Pitching
@RobertSlajs
@PFP – ten jede doufám s @RomanL
@HonzaS
@Marklar
@zdarovka
@MiK
@pecamat
Z loňských dále chybí
@Paudr
@Marcela
@Coubie
@Marta
@mikas
a kde jsme my s Dejvem?Ahoj lásky,
je načase oživit téma. Udělal jsem sumarizaci a aktuálně to vypadá takto:
Zobrazit přílohu 41008
Pokud tam někdo objevíte chybu, dejte mi vědět, tohle začínám komunikovat s resortem.
Nevím, co @mikas kyčel?
Ahoj, za me tam prosim uvest specialni pozadavek, ze s sebou budeme mit psaAhoj lásky,
Zobrazit přílohu 41008
Pokud tam někdo objevíte chybu, dejte mi vědět, tohle začínám komunikovat s resortem.
Nevím, co @mikas kyčel?
Mám v komunikaci s resortemAhoj, za me tam prosim uvest specialni pozadavek, ze s sebou budeme mit psa
Sorry, nejeli jste loni, zapomněl jsem dopsat do tabulky. Opravenoa kde jsme my s Dejvem?
Ahoj, ráda bych balíček A, ale napiš mi B. Michalovi to přepis prosím obráceně (z B A).Ahoj lásky,
Zobrazit přílohu 41013
Nevím, co @mikas kyčel?
V chatkách by pes neměl být problém, jen na Kaskádě není povolen vstup psů na hřiště.Ahoj, za me tam prosim uvest specialni pozadavek, ze s sebou budeme mit psa