Já bysem prosil to gaspáčo ohřát!Znamenám si..... Pomsta je pokrm, který nejlépe chutná, když vystydne.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já bysem prosil to gaspáčo ohřát!Znamenám si..... Pomsta je pokrm, který nejlépe chutná, když vystydne.![]()
Za odměnu tady máš obrázek.Tak miláčkové,
máme zaplacenou zálohu, všichni, co měli zaplatit, zaplatili, takže neprodělávám. Díky.
Dva účastníci po uzávěrce jsou evidování s vysokou pravděpodobností účasti.
Už jen pár detailů a celý to předám @PFP, už se těším.
Váš Sauron,
hobby pořadatel golfových zážitků nejvyšší kvality.
P.S.: Nevím, jestli mám trénovat golf, nebo ladit kytaru ....
PŘEDBĚŽNÉ TEETIMES
Ahoj. Zatím nevím na 100%, ale velmi pravděpodobně pojedeme v pátek dopoledne a na jih Prahy bychom asi mohli dorazit a nabrat Tě. Budu to mít na paměti při plánování a dám vědět.Ahoj všem, chtěla bych se zeptat, zda někdo pojedete až v pátek z Prahy a měl byste volné místo v autě. Budu mít s sebou jen kabelku, žádné velké zavazadlo. Děkuji za reakci.![]()
Ahoj. Zatím nevím na 100%, ale velmi pravděpodobně pojedeme v pátek dopoledne a na jih Prahy bychom asi mohli dorazit a nabrat Tě. Budu to mít na paměti při plánování a dám vědět.
Anebo budu sledovat, jak Ti nabídne někdo odvoz ode dveří až na místo v luxusním vozidle s občerstvením cestou ...![]()
Tak co?Zkusím přemluvit bráchu aby jel se mnou, Káskádu jsem nehrál.
Ahoj, taky pojedu v pátek ráno / dopoledne z PrahyAhoj všem, chtěla bych se zeptat, zda někdo pojedete až v pátek z Prahy a měl byste volné místo v autě. Budu mít s sebou jen kabelku, žádné velké zavazadlo. Děkuji za reakci.![]()
Tak víš jak, D1 v pátek, to bude dlouhý a hlad určitě přijde
Ahoj 78, tak to je skvělé. Děkuji moc.Ahoj, taky pojedu v pátek ráno / dopoledne z PrahyLuxusní vůz ale nemám a musela bys zajistit občerstvení
![]()