Já bysem prosil to gaspáčo ohřát!Znamenám si..... Pomsta je pokrm, který nejlépe chutná, když vystydne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já bysem prosil to gaspáčo ohřát!Znamenám si..... Pomsta je pokrm, který nejlépe chutná, když vystydne.
Za odměnu tady máš obrázek.Tak miláčkové,
máme zaplacenou zálohu, všichni, co měli zaplatit, zaplatili, takže neprodělávám. Díky.
Dva účastníci po uzávěrce jsou evidování s vysokou pravděpodobností účasti.
Už jen pár detailů a celý to předám @PFP, už se těším.
Váš Sauron,
hobby pořadatel golfových zážitků nejvyšší kvality.
P.S.: Nevím, jestli mám trénovat golf, nebo ladit kytaru ....
PŘEDBĚŽNÉ TEETIMES
Ahoj. Zatím nevím na 100%, ale velmi pravděpodobně pojedeme v pátek dopoledne a na jih Prahy bychom asi mohli dorazit a nabrat Tě. Budu to mít na paměti při plánování a dám vědět.Ahoj všem, chtěla bych se zeptat, zda někdo pojedete až v pátek z Prahy a měl byste volné místo v autě. Budu mít s sebou jen kabelku, žádné velké zavazadlo. Děkuji za reakci.
děkuji moc. Není problém se někam přiblížit. Chci si vzít v pátek dovolenou), tak ani čas není problém.Ahoj. Zatím nevím na 100%, ale velmi pravděpodobně pojedeme v pátek dopoledne a na jih Prahy bychom asi mohli dorazit a nabrat Tě. Budu to mít na paměti při plánování a dám vědět.
Anebo budu sledovat, jak Ti nabídne někdo odvoz ode dveří až na místo v luxusním vozidle s občerstvením cestou ...
Tak co?Zkusím přemluvit bráchu aby jel se mnou, Káskádu jsem nehrál.
Ahoj, taky pojedu v pátek ráno / dopoledne z Prahy Luxusní vůz ale nemám a musela bys zajistit občerstveníAhoj všem, chtěla bych se zeptat, zda někdo pojedete až v pátek z Prahy a měl byste volné místo v autě. Budu mít s sebou jen kabelku, žádné velké zavazadlo. Děkuji za reakci.
Tak víš jak, D1 v pátek, to bude dlouhý a hlad určitě přijde
Ahoj 78, tak to je skvělé. Děkuji moc. Luxusní auta já neocením, hlavně, že to jede. Občerstvení zajistím. stačí si vybrat.Ahoj, taky pojedu v pátek ráno / dopoledne z Prahy Luxusní vůz ale nemám a musela bys zajistit občerstvení