Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

3rd 19. jamka Doubles Championship Open 2024 (9/10. 5. – 12. 5. 2024 Kaskáda)

V kalendáři akcí 19.jamky: 09-05-24, 10-05-24, 11-05-24, 12-05-24

Stav
Uzamčeno.
Vleževálené přítelkyně, drazí přátelé,

mám na Vás dvě prosby. Předem se omlouvám za svou "krutou ironii", která mi umožňuje přežít těžké chvíle organizátorovy.

1. Pokud se chcete na něco k Doubles kaskády zeptat, prosím nepište mi to do soukromé zprávy. Většinou se ptáte pořád na to samé, a opakování stále stejných odpovědí není mým vlhkým snem.
    Chápu, že se stydíte přiznat, že se Vám nechce hledat v tomto vlákně, protože jste zcela výjimečně stiženi krátkodobou leností, nebo jinou formou (mo)mentální nedostatečnosti, ale moje rýpání na tohle téma je koloritem, který již určitě nikdo nebere vážně.
    A taky ty odpovědi poslouží ostatním. Aktuálně vede dotaz, jestli si máte ve čtvrtek zařídit teetime :devil:

2. S resortem ted budu ladit poslední detaily. Pokud bude něco relevantní, třeba jako kde budeme fasovat svačiny ("jé, my máme svačiny do bagu, to už jsem zapomněl"😕), zveřejním to TADY. Snad Vás to nepřekvapí.;)
    Já budu na místě již ve čtvrtek dopoledne.
Váš milovaný šílený spolupořadatel.

Upraveno:
Vleževálené přítelkyně, drazí přátelé,

mám na Vás dvě prosby. Předem se omlouvám za svou "krutou ironii", která mi umožňuje přežít těžké chvíle organizátorovy.

1. Pokud se chcete na něco k Doubles kaskády zeptat, prosím nepište mi to do soukromé zprávy. Většinou se ptáte pořád na to samé, a opakování stále stejných odpovědí není mým vlhkým snem.
    Chápu, že se stydíte přiznat, že se Vám nechce hledat v tomto vlákně, protože jste zcela výjimečně stiženi krátkodobou leností, nebo jinou formou (mo)mentální nedostatečnosti, ale moje rýpání na tohle téma je koloritem, který již určitě nikdo nebere vážně.
    A taky ty odpovědi poslouží ostatním. Aktuálně vede dotaz, jestli si máte ve čtvrtek zařídit teetime :devil:

2. S resortem ted budu ladit poslední detaily. Pokud bude něco relevantní, třeba jako kde budeme fasovat svačiny ("jé, my máme svačiny do bagu, to už jsem zapomněl"😕), zveřejním to TADY. Snad Vás to nepřekvapí.;)
    Já budu na místě již ve čtvrtek dopoledne.
Váš milovaný šílený spolupořadatel.
Těší mě, že jsem se nebál zeptat veřejně. Jak je to s čtvrteční hrou :)

Takže aby bylo jasno.

Všichni zaplatili. Někteří dvakrát, abych se nenudil.
Odolal jsem pokušení vytahoval staré křivdy a pod příslibem sklenky něčeho dobrého jsem přeplatek vrátil :D:D:D:D:devil:;) (zas mám z toho leda lejno).

Svačinu do hry máme v turnajové dny, ve čtvrtek ne.

Docela se na vás, smráďata, těším.
Ale nezoufejte, asi to je tím, že jakmile se ubytuje poslední Jamkař, tak to bude hlavně na @PFP. Nebo že byste mi zatřepali osrdím, a já si to jen nechtěl přiznat?

Chtěl bych se zeptat, to víš, náčelník to má těžký, stařešina, moc věcí v hlavě a tak. Jak je to teda ve čtvrtek se svačinou a teetimem? A zaplatil jsem? :devil:

PS: Díky za vše! ;)

Chtěl bych se zeptat, to víš, náčelník to má těžký, stařešina, moc věcí v hlavě a tak. Jak je to teda ve čtvrtek se svačinou a teetimem? A zaplatil jsem? :devil:

PS: Díky za vše! ;)
Aaaa, tady si někdo přeje plusové body ještě před začátkem soustředění 🤣🤣🤣

Připraveno...
IMG_6068.webp

Tak já se zase zeptám.
Ve čtvrtek máme TT od 13:30 (to vím:) ) a vzhldem k tomu že nás tam bude cca 20+, rozřadíme se až na místě? Nebo to velký @Sauron rozdělí za nás?
Na místě, nebo tady, dle příjezdu (@Belbo se přidá k někomu až na 2, devítku, přijede dýl). Já nic nerozřazuju.

Drobné varování pro všechny na Kaskádu spěchající řidiče: ať pojedete od Brna přes Jinačovice, nebo ze severu přes Kuřim, těsně před hřištěm vás zkontroluje radar.

V Jinačovicích je nové úsekové měření, na výjezdu z Kuřimi pro změnu pevný radar. Měření probíhá 24/7, pokuty chodí automaticky, tak si dejte bacha.

Drobné varování pro všechny na Kaskádu spěchající řidiče: ať pojedete od Brna přes Jinačovice, nebo ze severu přes Kuřim, těsně před hřištěm vás zkontroluje radar.

V Jinačovicích je nové úsekové měření, na výjezdu z Kuřimi pro změnu pevný radar. Měření probíhá 24/7, pokuty chodí automaticky, tak si dejte bacha.
Ještě že jezdím podle předpisů 😂

No tak uvidíme, snad budou hodní

Ahoj, bojíme se s @requo zeptat. 🙈 tak jsme tahali sirku.

Michal - jak je to zítra? Raději tam prý bude už dopoledne, mám vyřídit. 😉
A já - jaké oblečení si mám zabalit? Jak bude?
Má být polojasno s teplotami kolem 20 stupňů bez srážek a lehce větrno 😉

Ahoj, bojíme se s @requo zeptat. 🙈 tak jsme tahali sirku.

Michal - jak je to zítra? Raději tam prý bude už dopoledne, mám vyřídit. 😉
A já - jaké oblečení si mám zabalit? Jak bude?
S oblečením fakt neporadím😄........jinak co vím, tak tee máme 13.30 - 14.10, @Sauron tam bude už dopoledne, @TP_79 tam už dva dny bydlí😀, já to mám z Blanska přes kopec, takže tam budu taky brzo....a u @Dalibor7 a @jumbodedek prý záleží, za jak dlouho se podaří Liborovi spravit kávovar 😀😀. Víc nevím....

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom